selam KS ailesi malum bu gün bayram öncelikle tüm KS halkının bayramı mübarek olsun rabbim nice güzel hayırlı bayramlara çıkarsın hepimizi şimdi konumuza dönelim arkadaşlar bu gün bayram ve şekerin çikolatanın tatlının en bol olduğu bir gün çocuklarda buna bayılıyor kim bakılmaz ki ama minnak kuzular için ne kadar sağlıklı bu şeker çikolata sizce bayramda şeker çikolata dozu ne kadar olmalı bu kısıtlanmalı mı yoksa bayram diye bir günlükte olsa bu serbestmi olmalı çocuklara #iyibayramlar #kimsebilmesinbeni
Malum bugün bayram, çocukların şeker çikolata yemeleri ne kadar sağlıklı?
Sen nasıl dengeli yaşam ünvanı aldın fenomen oldun hayret ya. Bir de sormuşsun ne kadar sağlıklı diye. Buna cevap dahi verilmez sırf soru sormak için soru sormayın arkadaşlar,. yapmayın etmeyin.
Şeker veya tatlı her neyse limitsiz yenmesi hem vücut tarafından en iyi tolere edilen hem de psikolojik anlamda en çok yakışan yaş çocukluk yılları zaten. Ben çocuklarım olursa alabildiğine yiyin diyecem 😄😄
Çok fazla şeker çikolata yemek zararlı. Ben olsam çocuğuma bu tür şeyleri fazla yedirmezdim. Özellikle de bayram günlerinde az yemesine dikkat ederdim. Bayramda günde 2-3 tane yese yeterli
Bence serbest olmalı ama bir konuda kısıtlayıcı olmalı örneğin kendi şekerini topla veya şu şekerler senin istediğin zaman yersin anlamında hem daha az yer hem daha uzun süreli elindekini kullanmauı öğrenir
keşke tek derdimiz bu olsa fkfkg trans yağlar domuz eti ürünlerin bozulmaması için eklenen katkı maddeleri sigara alkol aynen şeker bayramı ow ow owww fkfkfkfkf
Bizdeki ufaklıklara belirli ölçüde izin veriyoruz. Sınırı geçen olursa şekerler ellerinin yetişemeyeceği raflara kaldırılıyor🙈😊 ve düzenli olarak diş fırçalatiyoruz zorla.. Bütün apartman komple ayağa kalksa da o dişler fircalaniyor😂