Kilo alan insanlar bu kadar kiloyu ne zaman aldığıni farkına varmıyor. Ta ki kiloya bağlı sağlık sorunları ortaya çıkana kadar.

Peki siz fazla kilonuzu ne kadar sürede aldınız? Çabuk kilo alıyor musunuz?
Kilo alan insanlar bu kadar kiloyu ne zaman aldığıni farkına varmıyor. Ta ki kiloya bağlı sağlık sorunları ortaya çıkana kadar.

Peki siz fazla kilonuzu ne kadar sürede aldınız? Çabuk kilo alıyor musunuz?
Kardeşimi kaybedince hızla kilo almaya başladım antidepresanlar sağ olsun. 10,5 ayda iyi kilo almışım. Diyete başladım fakat asıl tatil bitince daha yoğun bir programa gireceğim.
70 ten 103 e kadar çıktım o zaman 17 18 yaşındaydım.
19 da 103 korudum
20 de 96
21 de 88 kiloyum.
Yarın spora başlıyorum. Hedefim ilk olarak 10 kilo vermek sonra verebildiğim kadar verip fitness a başlamak
Boy 1.71
Pandemiden once boyum 175 kilom 80 falandi baya iyidi ama pandemide 2 yil olmadan 130 a ciktim Şu an duzeltmeye basladim ama
Cevap
15Cevap
Ben ideal kilomdayım dikkat ediyorum her zaman için. spor ve beslenme konusu özellikle de. ama maalesef ki çok ciddi sorun çoğu insan için
En son hamileyken 69 kilo olmuştum ondan sonra bn 54 u gecmedm valla. 170 boya göre 54 de iyiydi ama şu an 50yim stabil kilom
Süper 50 de iyi
Şu 1 haftada 8 kilo aldım 5 6 kiloyu 4 5 günde verdim.
1 haftada 8 kilo nasil aldin😂 heemnde vermis jsjsjs verme kismini anlat bana nasiill verrdinn
kortizonlu ilaç ya da sinir stresten alıyorum hızlı alıp hızlı verebiliyorum işin özü biraz da düzgün beslenmekte ben marketten bisküvi cips aldığımı kola içtiğimi evde patates kızartması vs yediğimi cok hatırlamam.
Bende öyleyim hizli alirim 3 gun duzgun besleniyim hemen gider kilom
Metabolik bir şey 97 idim bir ara 1 1.5 ayda 78 e düştüm zorlanmadan ilaçları kestim beslenmeyi düzelttim insan isterse başarır eski futbolcuyum normalde yani insanlar az bucuk karışıyorda cok takmam kimse takmamalı.
Benim bunye musait kendini tutmazsam cikarim 100 lere😂o yuzdrn 50 li kilolar da durmaya çalışıyorum
:) İrade önemli yesende bazı noktaları bilmek daha mühim kilo aldırmadan dengeli gitmek insanı sevindiriyor.
Zaten dengeyi kurdum bakalim gidiyoruz 😂
Umarım sağlarsınız gönlünüzce olsun her şey.
Sizin de
Kendimibildim bileli hep aynı kilodayım stres yaparsam anidne veririm mutlu olursam alırım ama öyle çoktüksek rakamları hiç gördüm
Ben öğle ve akşam yerim ekmek şeker tuketmem spor yaparım 185 boyda 78 80 kiloda kontrol ediyorum, sağlıklı beslenmek çok onemli
Ne kadar yemek yersem yiyim kilo alamıyorum
Alıyorum da az alıyorum
Güzel yemek yapan hatunlarla tanıştığımdan bu yana
Cabuk yaglaniyorum ama kilo veremem kolay kolay
Çok çabuk kilo alıyorum ama kiloyu en az göbekten aldığım için kötü durmuyo bencce
Hiç fazla kilom olmadı ya. Daha yeni ideal kiloma gelmeye başladım.
En fazla 49 oldum o da ders çalışırken aşırı yemekten.
Biraz düzeltmeliyim artık sporu bıraktım bırakalı ayar kaçtı
Hamilelikle beraber aldım en köyü halime sanırım 2 senede gelmişimdir
Son birkaç ayda 7-8 kilo aldım ama hâlâ gayet fitim.. :))
78 kiloyum bir türlü 80 olamadım zaten😒
Boyle iyi görünüyorsun olma
Yedek subayken. 81 kilo olmuştum.
Şimdi kac kilosun?
75 kiloyum.
İyisin
Sağol. Düzenli spor yaptığım için.
Ben fazla yemem her zaman yeterince yerim
Buyume sureci kilosu aldim baskada almadim.
2 3 ayda dikkat etmediğim için aldım
4 ayda aldım 😐
10 kilo fazlam var maalesef
Kışın başlarsin Kışın güzel kilo veriliyor
Hem hareket hemde yazin Fastfood daha cok tüketiyoruz sanki sürekli gezmeler falan kışın ben daha iyi adapte oluyorum.
Dengeyi tutturmak önemli beni ornek al😂6 ay serbest 6 ay diyet denge iyi
Hiçbir zaman fazla kilo almadım
Ideal kilimdayim
Dikkat ediyorum
Fazlam yok
Pandemi süresince
Hiç fazla kilolu olmadım
Eşim 1.5 yılda 60 kilo aldı
Naptin öyle sen
Hamülelikte önüne geleni yedirdim 50 kilo aldı ona kilo verebilmesi içün bütün seçenekleri sundum hepsini denedi yapamadı lütfen bana karışma deyip kendini saldı mesesla şu an 3. Big macini yiyo
Hasta olacak
Yaa çok koşturlu bi işte çalışıyo ve zorlanmıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?