19 yaşımdayım. Parayı ben kendi çalıştığım birikimden ödeyeceğim. Randevuları aldım çoktan, geriye ameliyatlar kaldı.
Mesela burun estetiği olduğumda geniz eti ameliyatı dicem🤪
19 yaşımdayım. Parayı ben kendi çalıştığım birikimden ödeyeceğim. Randevuları aldım çoktan, geriye ameliyatlar kaldı.
Mesela burun estetiği olduğumda geniz eti ameliyatı dicem🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zihinsel engelleri yoksa bişey anlamaları mümkün degil zaten hdkdkd diger türlü de yalan söyleme derim bunun hemşiresi doktoru var biri bişey Söyler mutlaka
Ben ameliyatı olayım refakatçi işinden kurtulayım da ondan sonra farkederlerse etsinler kdkdk yeterki engel olmasınlar😄
ooo çılgın ergen seni. canım şeylere özenip estetik yaptırıyosunuz ama refakatçi olan kişiye bilgi verilir aq aptalı
Başkasının hayatı ve kararları seni neden bu kadar rahatsız ediyor hayatsız arkadaş
dedi ve kendini bok gibi gördüğü o burnu düzelttirmeye gitti
Benim fazla ihtiyacım olduğundan değil ama belliki senin herkesten daha çok ihtiyacın var o burnunu düzeltmeye çünkü başkalarının hayatına sokmaktan yüzünde duramaz olmuş
Ömrün başkalarının hayatına burnunu sokmakla geçecek acıyorum senin gibilere çünkü genelde psikolojik sorunları olan kişiler oluyorsunuz
ahahahaha aşko ben modellik yapıyorum ki takip edenler biliyor. ki ben zaten estetik oldum ama senin gibi gizli saklı bi boklar çevirerek değil hatta menejerim refakatçimdi. kudurman hoşuma gitti azıcık daha cevap versene aşkısı
Bende oyle dedim tamam dediler ama daha muane ve tarih yok
Burnundaki tamponu vs nasıl saklayacaksın bayan çok akıllı
Geniz eti sonrasıda benzer bi görüntü var. Ondan pek anlamazlar
Yalancılık kötü bir şey, ortaya çıkma huyu var
Ben ameliyat olana kadar ortaya çıkmasında inşallah kdkd
Ergence bir tavır içindesin, söyle ailene
Ne estetiği
burun demiş ya