Sabah ağzıma bir iki şey atıyorum, öğlen bir tabak zorla bir şey yiyorum. Akşam bazen bir şey yiyorum canım tehlikeye girer mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sabah ağzıma bir iki şey atıyorum, öğlen bir tabak zorla bir şey yiyorum. Akşam bazen bir şey yiyorum canım tehlikeye girer mi?
Az yemek yemek sağlığınıza zarar verebilir. Fazla yemek yemeseniz bile (ki azar azar da olsa 3 öğün yemelisiniz) yeterince su içmeniz lazım. Vücut kütlenize göre 2-3 litre içmelisiniz. ¹ Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 03.08.2023
(1) Az yemek yemek vücuda zarar verir mi? Technopat Sosyal. bing.com/search
(2) Az yemek yemek vücuda zarar verir mi? Technopat Sosyal. www.technopat.net/.../
(3) Acının Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Acı Yemek Zararlı Mı? www.milliyet.com.tr/.../acinin-faydalari-ve-zararlari-nelerdir-aci-yemek-zararli-mi-6380873
(4) Sağlık Bakanlığı: Fazla miktarda et yemek sağlığınıza zarar verir. www.indyturk.com/.../sa%C4%9Fl%C4%B1k-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-fazla-miktarda-et-yemek-sa%C4%9Fl%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1za-zarar-verir
(5) 10 gün boyunca 15 saat aralıklarla yemek yemek sağlığa zarar verir mi? www.technopat.net/.../
Cevap
2Cevap
B3nde öyleyim güçten düşüyor insan zorla yemeye çalışmak da bir yere kadar
Vücut direncin düşeceği için evet
Az yemek iyidir zaten bir şey olmaz
Ölmezsin rahat ol
Ama insülin direncini bozma onu ayarla saat olarak felan
Takıntı yaptım öleceğim diye
Ay ölmezsin relaks
kus gibisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?