Sağlık Göğüsten neden acı tat gelir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Güncellemeler+1 yıl Eşim acı tat geliyor diyor Güncellemeler+1 yıl Hamileyim Göğüsten neden acı tat gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 472 cevap paylaştı. Göğüsten acı tat gelmesi derken?Emzirme döneminde falan mısın, süt emzirirken mi acı tat geliyor yani? 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Antikor üretiyo vücudun süt bezlerinde birikiyor o peze*enk ilk 6 ay anasını emseymiş elin kızını neden emiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sütünü falan mı içiyor? Yani neyden acı tat gelir ki ilk defa duydum bunu :D 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Valla internetten baktım benim gibi soranlar olmuş meme ucunu emerler ya hani neden geliyor anlam veremedim öyle diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok gelmiyor :D Duş almıyor musun acaba sık sık Yorumla Soran +1 yıl Hergün alıyorum pis biride değilim ya sinir oldum gogleden bak benim gibi soranlar olmuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hormonlardan kaynaklanıyordur belki Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Sağlık konusunda 683 cevap paylaştı. Kullandığın parfüm ya da duş jelin falan kaynaklıdır. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beslenmek bebeğin zevk almak büyük bebeklerin işi o işi çocukken yapması lazımdı şimdi doğru yolu denesin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 valla sinir oldum kadınlığımdan nefret ettim ya Yorumla yolcu3434 +1 yıl Egiteceksin sana koca bı bebek düşmüş ama öğrenir sabırlı ol Yorumla Soran +1 yıl Valla ya anasını sanki erkek benim kadın o çok nazlı kadınlığımı hissedemiyorum artk Yorumla yolcu3434 +1 yıl Bazıları şanslıdır bazıları kısa çöpü çeker ama alisirsiniz birbirinizin diline zevklerine uyar sen onu biraz kadın dilinden anlasın ve sütü birakain Yorumla Soran +1 yıl İyice bozuldu önceden çok iyiydi cinselliğimiz Yorumla yolcu3434 +1 yıl Hamilelikte olur böyle gel git dönemleri zamanla düzelir ama iki tarafta emek verip katlı sagliyacak yoksa bıkar kabına cekikirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğru yeri emsin yanlış yeri emiyor oyuzden 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nereyi emcek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebeğin geldiği yeri tabiki oranın suyu tatlıdır Yorumla Soran +1 yıl Bebek gibi emiyor zaten oda bilmiyor tam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim yeri mi bilmiyor emmeyi Yorumla
Busonperde Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hormonsal olarak gelebilir yediklerin en son acı mıydı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Acili kebap oluyor da acili meme neden olmasin :) bence guzel olabilir denemek isterdim :) esin abartmis sanki biraz 0 0 Yorumla
hfhvjghhg Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Vücut yerinden olabilir mi 0 4 Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Terden Yorumla Soran +1 yıl Hergün duş alıyorum Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Belki onun ağzi acı Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 363 cevap paylaştı. Hamileysen acıması normal 0 0 Yorumla
19yaşındaergen Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl pul biber suruldugu icin sanırım 0 0 Yorumla
serdo34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Onun tadına mı baktın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl He kendi mememi emdim Yorumla serdo34 +1 yıl Neden peki saçma geldi Yorumla Soran +1 yıl Ben anlamadım valla Yorumla serdo34 +1 yıl Ekle bi detaylı olarak anlat Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Emince mi geldi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim sürekli öyle diyor ucundan diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşin mi dedi emerken Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyor göğüslerimi emmiyor ucundan geldiğini söylüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele gelsen olur mu 2 dk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizde yaşadık bunu Yorumla Soran +1 yıl Kimle yaşadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 647 cevap paylaştı. Kimin memesini emdin 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Nasıl yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Göğüsten acı tat gelmesi derken?
Emzirme döneminde falan mısın, süt emzirirken mi acı tat geliyor yani?
Antikor üretiyo vücudun süt bezlerinde birikiyor o peze*enk ilk 6 ay anasını emseymiş elin kızını neden emiyor
Sütünü falan mı içiyor? Yani neyden acı tat gelir ki ilk defa duydum bunu :D
Valla internetten baktım benim gibi soranlar olmuş meme ucunu emerler ya hani neden geliyor anlam veremedim öyle diyor
Yok gelmiyor :D Duş almıyor musun acaba sık sık
Hergün alıyorum pis biride değilim ya sinir oldum gogleden bak benim gibi soranlar olmuş
Hormonlardan kaynaklanıyordur belki
Kullandığın parfüm ya da duş jelin falan kaynaklıdır.
Beslenmek bebeğin zevk almak büyük bebeklerin işi o işi çocukken yapması lazımdı şimdi doğru yolu denesin
😂😂 valla sinir oldum kadınlığımdan nefret ettim ya
Egiteceksin sana koca bı bebek düşmüş ama öğrenir sabırlı ol
Valla ya anasını sanki erkek benim kadın o çok nazlı kadınlığımı hissedemiyorum artk
Bazıları şanslıdır bazıları kısa çöpü çeker ama alisirsiniz birbirinizin diline zevklerine uyar sen onu biraz kadın dilinden anlasın ve sütü birakain
İyice bozuldu önceden çok iyiydi cinselliğimiz
Hamilelikte olur böyle gel git dönemleri zamanla düzelir ama iki tarafta emek verip katlı sagliyacak yoksa bıkar kabına cekikirsin
Doğru yeri emsin yanlış yeri emiyor oyuzden
Nereyi emcek
Bebeğin geldiği yeri tabiki oranın suyu tatlıdır
Bebek gibi emiyor zaten oda bilmiyor tam
Dediğim yeri mi bilmiyor emmeyi
Hormonsal olarak gelebilir yediklerin en son acı mıydı
Acili kebap oluyor da acili meme neden olmasin :) bence guzel olabilir denemek isterdim :) esin abartmis sanki biraz
Vücut yerinden olabilir mi
Terden
Hergün duş alıyorum
Belki onun ağzi acı
😂😂
Hamileysen acıması normal
pul biber suruldugu icin sanırım
ağzının tadı bozulmuş bence
Süt tadı aci bikere Ahahah
Merak ettım cevapları
bayağı büyük o zaman tadına baktığına göre
Onun tadına mı baktın