Sağlık Yazın hasta olmak nedir ya? Siz yazın hasta oluyor musunuz? u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Büyük başarı bence 😂 Ha bire gözlerim sulanıyor, burnum akıyor. Üstüne birde öksürük eklendi tam oldu😂 Kışın bile doğru düzgün hasta olmam birde🤦♀️ Yazın hasta olmak nedir ya? Siz yazın hasta oluyor musunuz? Cevapla Nedir Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. geçmiş olsun ben de olurum ama yaz kış fark etmiyor durduk yere birden hasta olurum. :D nedensiz umarım iyileşirsin hızlı :) 1 2 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Anlamadan oluyor zaten insan 😅Teşekkür ederim 😊 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim 🦋😊
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nezle gibi bir şey olmuşsun herhalde geçmiş olsun gerçekten 😅☺️ 1 2 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Aynen sorma. Teşekkür ederim 😊 Yorumla openmindedcouplee +1 yıl Ne demek rica ederimm☺️ Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 766 cevap paylaştı. Yaz gribi fenadır sanırım enfeksiyondan kaynaklı olabilir bol bol sıvı tüketmelisin.. 1 3 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Bir ara havalar soğudu o sırada üşüttüm sanırım. Kolay kolay enfeksiyon kapmam 🙈 Yorumla Hipnotix +1 yıl Bak buda olabilir bir anda soğuk hava ve hazırlıksız kıyafetler geçmiş olsun :) Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl olsa yaz diye t-shirtle dışarı çıktığımdan sırılsıklam dönerek hasta olmayı başardım. gece ateşlenince acilde iğne vurular tam oldu 1 14 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hava güneşliydi ben çıktıktan sonra yağmaya başladı :D Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Hahah tam zamanını bulmuş, geçmiş olsun 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim. bu sene diğer yıllara göre fazla hasta oldum sadece bende mi öyle bilmiyorum. Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Yazın mı yoksa genel olarak mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani son 1 sene içerisinde 3 defa hasta oldum geçen sene eylül ayından itibaren Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Fena bir sayı değil 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben normalde 2 yılda bir hasta oluyodum. vitaminlerime baktırcam 2 gün sonra randevum var Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Covid aşısı oldun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ama en son 2021in sonunda oldum yani 1 sene sonra hasta oldum ben Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Anladım geçmiş olsun, bir şey çıkmaz umarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürederim. B vitaminim düşük büyük ihtimalle dodex iğnesine başlatır 1 hafta boyunca hergün :D :D Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Hadi bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 6 ayda bir yaptırmak lazım kontrolleri ben biraz aksattım gerçi de Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Aynen. Ben düzenli yaptırıyorum, eksiklikler olunca kontrol şart 🙈 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 646 cevap paylaştı. Kışın bile hasta olmuyorum ki 1 3 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Maşallah 😅 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Sana da öğreteyim yöntemlerini istersen.. bi ugra ;) Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Merak ettim 😅 Yorumla
Zagros_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Geçmiş olsun hocam 🙏 1 1 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Grip salgını var öğretmenim💊🌡️ 1 6 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Ondan olabilir. Geçen de kardeşimin ateşi vardı Yorumla Traianus +1 yıl Yani dikkatli olmak gerekiyor diyeceğim ama... Salgin geliyorum demiyor 😔 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Olsun kardeşim atlattı. Benim de çok bir şeyim yok, geçer herhalde birkaç güne Yorumla Traianus +1 yıl Çok geçmiş olsun 😔 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla Traianus +1 yıl Rica ederim, ne demek 🙏 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ğğneşten mi bu geçmiş olsun 🤷🏻♂️ 1 4 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Bir ara havalar soğudu o sırada üşüttüm sanırım Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Hmm anladım o zmn daha Dikatli ol bnce 🥰😊 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
mertyydff13 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Oldum yeni atlattım klima çarptı 1 4 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla mertyydff13 +1 yıl Teşekür ederim sanada Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Sağ ol 😊 Yorumla mertyydff13 +1 yıl Hâlâ teklifim geçerli bu arada 😅 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 710 cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 7 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla cakir2607 +1 yıl Rica ederim Yorumla cakir2607 +1 yıl Bitki çayı tuketmende fayda var. Nane limon özellikle Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Hazır aklıma gelmişken kalkıp yapayım 😅 Yorumla cakir2607 +1 yıl Afiyet olsun o zaman Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkürler 😍 Yorumla cakir2607 +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 821 cevap paylaştı. Yok yazın hasta olmuyorum 1 0 Yorumla
ahmetwhelp Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl boğazımda ağrı var sabahtan beri beni de klima çarptı herhalde sıcaklara aldandık... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
geçmiş olsun ben de olurum ama yaz kış fark etmiyor durduk yere birden hasta olurum. :D nedensiz umarım iyileşirsin hızlı :)
Anlamadan oluyor zaten insan 😅
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🦋😊
Nezle gibi bir şey olmuşsun herhalde geçmiş olsun gerçekten 😅☺️
Aynen sorma. Teşekkür ederim 😊
Ne demek rica ederimm☺️
Yaz gribi fenadır sanırım enfeksiyondan kaynaklı olabilir bol bol sıvı tüketmelisin..
Bir ara havalar soğudu o sırada üşüttüm sanırım. Kolay kolay enfeksiyon kapmam 🙈
Bak buda olabilir bir anda soğuk hava ve hazırlıksız kıyafetler geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim 😊
Nasıl olsa yaz diye t-shirtle dışarı çıktığımdan sırılsıklam dönerek hasta olmayı başardım. gece ateşlenince acilde iğne vurular tam oldu
hava güneşliydi ben çıktıktan sonra yağmaya başladı :D
Hahah tam zamanını bulmuş, geçmiş olsun 😅
Teşekkür ederim. bu sene diğer yıllara göre fazla hasta oldum sadece bende mi öyle bilmiyorum.
Yazın mı yoksa genel olarak mı
yani son 1 sene içerisinde 3 defa hasta oldum geçen sene eylül ayından itibaren
Fena bir sayı değil 😅
ben normalde 2 yılda bir hasta oluyodum. vitaminlerime baktırcam 2 gün sonra randevum var
Covid aşısı oldun mu
evet ama en son 2021in sonunda oldum yani 1 sene sonra hasta oldum ben
Anladım geçmiş olsun, bir şey çıkmaz umarım
Teşekkürederim. B vitaminim düşük büyük ihtimalle dodex iğnesine başlatır 1 hafta boyunca hergün :D :D
Hadi bakalım
6 ayda bir yaptırmak lazım kontrolleri ben biraz aksattım gerçi de
Aynen. Ben düzenli yaptırıyorum, eksiklikler olunca kontrol şart 🙈
Kışın bile hasta olmuyorum ki
Maşallah 😅
Sana da öğreteyim yöntemlerini istersen.. bi ugra ;)
Merak ettim 😅
Geçmiş olsun hocam 🙏
Teşekkür ederim 😊
Grip salgını var öğretmenim💊🌡️
Ondan olabilir. Geçen de kardeşimin ateşi vardı
Yani dikkatli olmak gerekiyor diyeceğim ama... Salgin geliyorum demiyor 😔
Olsun kardeşim atlattı.
Benim de çok bir şeyim yok, geçer herhalde birkaç güne
Çok geçmiş olsun 😔
Teşekkürler 😊
Rica ederim, ne demek 🙏
Ğğneşten mi bu geçmiş olsun 🤷🏻♂️
Bir ara havalar soğudu o sırada üşüttüm sanırım
Teşekkür ederim
Hmm anladım o zmn daha Dikatli ol bnce 🥰😊
Rica ederim 🌸
Göz sulanması oluyor havadan kaynaklı
Oldum yeni atlattım klima çarptı
Geçmiş olsun
Teşekür ederim sanada
Sağ ol 😊
Hâlâ teklifim geçerli bu arada 😅
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Bitki çayı tuketmende fayda var. Nane limon özellikle
Hazır aklıma gelmişken kalkıp yapayım 😅
Afiyet olsun o zaman
Teşekkürler 😍
Rica ederim ☺️
Yok yazın hasta olmuyorum
boğazımda ağrı var sabahtan beri beni de klima çarptı herhalde sıcaklara aldandık...
olmadım
Az bir şey nezle olmustum