Sağlık Yazın hasta oluyor musunuz? Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 yine bogazlari sisen bnebacaklarim felanda agriyor yine korona degilimdir dimi:d Yazın hasta oluyor musunuz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LadyAmetist Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 +1 yıl Yazın hasta olmak kadar berbat bir şey yok. Daha önce 1 kere oldum. Çok kötüydü. 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl nefret ediyorum ya yazlari hasta olmayi tatilde hasta olmustum abi normalde hic hasta olmayan ben tatile gidince öyle böyle hasta olmamistim 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl güzel kizlar hasta olmaz nazara gelir Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl En son boğazlarım ateş yüksekliği ile başvurdum bende enfeksiyon dendi iyileştik doğru tedavı önemli geçmiş olsun. 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl #tedaviol Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben yazın daha çok hasta oluyorum havalar sıcak diye dikkatsiz davranıyorum 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl ✌️ Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hastayım şu an yazın bir kere olmazsam olmaz zaten. 0 7 Yorumla Ecmelovski +1 yıl doru Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Bıhtıh ya Yorumla Ecmelovski +1 yıl fenalik gecirwek Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Hiç sorma sıcakta hastalık hiç çekilmiyor zaten Yorumla Ecmelovski +1 yıl en kötüsü Temmuz ayinda sesinin kısılmasi Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Niye Temmuz şakıma ayın mı bacım xjxjzkzk Yorumla Ecmelovski +1 yıl tamam Yorumla
Siyahvebulanık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Acı bibere alerjim var yersem mevsim fark etmiyor 1-2 günlüğüne yataklara düşüyorum 0 14 Yorumla Ecmelovski +1 yıl senin akil sagligi yok bence Yorumla Siyahvebulanık +1 yıl Seninde Türkçe karakter içeren klavyen yok sanırım Yorumla Siyahvebulanık +1 yıl Aklımla bedenimin reaksiyon göstermesinin ne gibi bir alakası var biyoloji dersine girmedin mi Yorumla Ecmelovski +1 yıl alerjin oldugu halde aci biber yiyosun:d Yorumla Siyahvebulanık +1 yıl Sürekli yemiyorum ama bazen yasak meyve gibi dürtüyor beni ucundan tadına bakıyorum hem nedir bu tavır cennetten yasak elmayı yediğinden dolayı atılan bir ırka mensubuz acı biber yemişim çok mu Yorumla Ecmelovski +1 yıl bi de bayil istersen feriha dicem sen onu bile gectin yani alinganlik seviyen hakkinda Yorumla Ecmelovski +1 yıl nedir bu cinayet mi isledik Yorumla Siyahvebulanık +1 yıl Ben alınganlığım üzerine yazmıyorum senin ahmak şekilde cevap verişlerine yazıyorum Yorumla Siyahvebulanık +1 yıl Ne bu Dostoyevski’nin nefret dolu halleri gibi gerçi o kendine nefret dolu sen anladığım kadarıyla etrafındakilere hadi feriha git başımdan uğraşamam Yorumla Ecmelovski +1 yıl bez bebek özgenin de dedigi gibişaka gibi’ Yorumla Siyahvebulanık +1 yıl Kolpaçino’da hapishane ağasının dediği gibi sen ne diyorsun lan değişik Yorumla Ecmelovski +1 yıl komik Yorumla Siyahvebulanık +1 yıl Lan sus tamam Yorumla Ecmelovski +1 yıl lan Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl korona olanın bacağı mı ağrıyor? 0 4 Yorumla Ecmelovski +1 yıl eved bilir kisi benim Yorumla Beyefendiori +1 yıl benim de ağrıyo bendemiyim yoksa Yorumla Ecmelovski +1 yıl ne bilim ben mk Yorumla Beyefendiori +1 yıl lan hani bilir kişiydin Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben zaten yazin hasta olurum 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaz hastaligida pistir 0 0 Yorumla
barbaroskk Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 48% +1 yıl Kelle paça iç 0 10 Yorumla Ecmelovski +1 yıl olur olur Yorumla barbaroskk +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Ecmelovski +1 yıl kes kes Yorumla barbaroskk +1 yıl Terbiyesizlik yapma Yorumla Ecmelovski +1 yıl utanmiyo musun kirk yillik abini satmaya Yorumla barbaroskk +1 yıl Ne diyorsun sen yaa Yorumla Ecmelovski +1 yıl kelle paca ic Yorumla barbaroskk +1 yıl Eeee Yorumla Ecmelovski +1 yıl ınının ını Yorumla barbaroskk +1 yıl Heee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yazın hasta olmak kadar berbat bir şey yok. Daha önce 1 kere oldum. Çok kötüydü.
nefret ediyorum ya yazlari hasta olmayi tatilde hasta olmustum abi normalde hic hasta olmayan ben tatile gidince öyle böyle hasta olmamistim
güzel kizlar hasta olmaz nazara gelir
En son boğazlarım ateş yüksekliği ile başvurdum bende enfeksiyon dendi iyileştik doğru tedavı önemli geçmiş olsun.
#tedaviol
Ben yazın daha çok hasta oluyorum havalar sıcak diye dikkatsiz davranıyorum
✌️
Hastayım şu an yazın bir kere olmazsam olmaz zaten.
doru
Bıhtıh ya
fenalik gecirwek
Hiç sorma sıcakta hastalık hiç çekilmiyor zaten
en kötüsü Temmuz ayinda sesinin kısılmasi
Niye Temmuz şakıma ayın mı bacım xjxjzkzk
tamam
Acı bibere alerjim var yersem mevsim fark etmiyor 1-2 günlüğüne yataklara düşüyorum
senin akil sagligi yok bence
Seninde Türkçe karakter içeren klavyen yok sanırım
Aklımla bedenimin reaksiyon göstermesinin ne gibi bir alakası var biyoloji dersine girmedin mi
alerjin oldugu halde aci biber yiyosun:d
Sürekli yemiyorum ama bazen yasak meyve gibi dürtüyor beni ucundan tadına bakıyorum hem nedir bu tavır cennetten yasak elmayı yediğinden dolayı atılan bir ırka mensubuz acı biber yemişim çok mu
bi de bayil istersen feriha dicem sen onu bile gectin yani
alinganlik seviyen hakkinda
nedir bu cinayet mi isledik
Ben alınganlığım üzerine yazmıyorum senin ahmak şekilde cevap verişlerine yazıyorum
Ne bu Dostoyevski’nin nefret dolu halleri gibi gerçi o kendine nefret dolu sen anladığım kadarıyla etrafındakilere hadi feriha git başımdan uğraşamam
bez bebek özgenin de dedigi gibi
şaka gibi’
Kolpaçino’da hapishane ağasının dediği gibi sen ne diyorsun lan değişik
komik
Lan sus tamam
lan
korona olanın bacağı mı ağrıyor?
eved
bilir kisi benim
benim de ağrıyo bendemiyim yoksa
ne bilim ben mk
lan hani bilir kişiydin