Ben hayatımda hiç bir doktora en ufak bir saygısızlık yapmadığım halde sanki düşmanlarıymış gibi bana zarar verdiler doktorlarda meslektaşçılık var tedavi etmek istedikleri kişileri sadece tedavi ediyorlar başarısız bir ameliyat kasıt ihmal bilerek isteyerek zarar verme vs olursa birini savunurlar birbirinin hatasını örtbas ederler farklı bir Doktora gittiğinde geçmişte kasıt ihmal bile istiyerek hasta tedavi edilmemişse diğer doktor olan meslektaşları da tedavi etmek istemiyor ve gereksiz tedavi uyguluyor işte böyle alç. ak şe. refsizler işte dayak yemeyi hak ediyorlar ben birine vurmadığım için köpek gibi pişman Allah belamı versin ki vurmadığım için keşke vursaydım 2 gözünü oysaydım 2 elini kolunu sakat etseydim köpek gibi pişman gidiyorsanız gidin sik. tirip gidin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hastalanınca s*ktirgit üfürükçüye o zaman önce onların nasıl ortamda çalıştığını düşün dicem ama sende o beyin yok
Sende çok beyin var ge. rizekalı tedavi hizmeti zaten görmedim merak etme bide üstüne gereksiz tedavi uygulandı bilerek isteyerek zarar verdiler inşallah seninde başına gelir de anlarsın yav he 2 doktor hakında savcılığa suç duyurusunda bulundum soruşturma başlatıldı doktor diye tanımadığı herangi birine zarar verme hakkı var mı üfürükçüye gitseydim en azından zarar görmezdim sadece benden para alırdılar şikayet ettiğim insanlıktan nasibini almamış şeref. siz kardeşim dr gelmiş şikayettinden vazgeç tedavi ücretini iadesini yapalım tedavini yapalım dedi iş gücü kaybını karşılayalım dedi yok dedim çünkü bilerek isteyerek yaptılar nasıl kabul edeyim
Her meslekte işini kötü yapan art niyetliler vardır bu yüzden amaçları hayat kurtarmak olan insanları şiddete layık göremezsin
Sizde olayı bilip bilmeden sik. tir deme o zaman yukarıda dr diye şere. fsiz kardeşim, p. için yazdıklarına bak ben meslek ayrımı yapmıyorum beni yanlış anlama ben asla kimseye zarar vermek gibi bir niyetim olmadı üzerine alındın ise özür diliyorum doktorlar da insan hata yapabilir olmaya bilir hepsini anlayış ile karşılarım insan ölebilir sakat kalabilir bunu bile anlayışla karşılarım ama bilerek isteyerek zarar vermek gereksiz tedavi gereksiz ameliyat anlayışla karşılayamam bunu yapıyorlarsa dayağı da hak ediyorlar öldürülmeyi de çünkü tek anladıkları dil şiddet ben sırf bu yüzden silah aldım bir daha yapılırsa mermeri yağdırım köpek gibi pişman vurmadığımız için gerçekten pişmanım vursaydım tutuklansaydım daha iyi olurdu
Apandisit ameliyatında yaptığı hata ve bunu söylemediği için çocuğu ölüm döşeğine sokan doktor biliyorum hata yaptıysa düzelteceksin aksi halde cinayete girer o zaman en ağır cezayı hakkedet ama sen genelleme yapıyorsun yanlışın orada
Birde özellikle kamu hastanelerinde doktorlardan güleryüz bekleme çalışma koşulları ve saatleri sebebiyle kimseye güleryüzlü olamazlar
birgün ben de şiddete uğrayacağıma inanıyorum
Neden
ben de doktor olmak üzereyim
Doktor olabilirsin iyi biri isen kimseye bilerek isteyerek zarar vermedi isen şiddet görmezsin şiddet doktorluk mesleği ile ilgili bir şey değil her yerde şiddet var yola yürüyüp hiç birbirini tanımayan niye bakıyorsun diyip birbirini öldürüyorlar bazısı var hiç bir neden olmaksızın tanımadığı birine vuruyor kimi var 1 tl için adam vuruyor kimi var boşuna oksijen israfı diyip öldürüyor anladın mı böyle biri hastaneye gelse doktoru da döver başka yere gitse başkasına da vurur bu şiddet doktorluk mesleği ile alakalı bir durum değildir ben çok iyi hatırlıyorum bir hasta doktora gidiyor beynimde çip var çıkar ameliyat ile ne yapıyor ne ediyor doktor yok diyor en sonunda doktor diyor tamam çip varsa çıkaracam emar çekiliyor çip yok doktor diyor çip yok hasta sen ajansın beynimde çip var ama bilerek çıkartmıyorsun diyip doktora silah çekiyor, kimi var şiddette eyimli hasta oluyor doktora gidiyor doktora vuruyor emin ol meslek ile ilgilisi yok böyle birilerine kim denk gelse vurur ben bile bir ara dışarda yürüyordum bıçak çekti bacağıma batırdı
Benim doktora şiddet uygulama isteğim bilerek isteyerek gereksiz ameliyat yapmak yoksa benim ne işim olur doktorla bide üstüne ameliyat parası ödedim hem para alıp hemde gereksiz ameliyat edip sonra gereksiz ilaç yazıp baştan oyalama baştan Savma
anladım
ben doktorum. bence hiç haketmiyorlar. ama sizin zihniyet düzelmez
Yo hak ediyorsunuz asıl sizin aşağılık zihniyetiniz düzelmez ben hayatımda siz doktorlara karşı en ufak bir saygısızlık yapmadığım halde biri 2 taneniz tarafından zarar gördüm ve bunuda bilerek isteyerek yaptılar şikayet ettim dava açıldı şimdi gel tedavini yapalım
Or. uspu çocuğu dr istemiyoruz gidiyorsanız gidin cehennemin dibine kadar yolunuz var
tamam umarım hastalanır yakınların ve senn o zaman küfür ettiğin birisi sana yardım etmez. hadi güle güle
Bide sizi eşek sudan gelinceye kadar döveriz güle güle
Sonra bizi dövüyorlar yardım edin demezsiniz 2 yüzlüsünüz siz eylem yapıp ertesi gün tekrar köp. ek gibi hastaneler de çalışıyorsunuz çalışmak istemiyorsanız çalışma