O kişi ben oluyorum evet:)
Bugün tartıya bakınca kendimle gururlandım da kilo veremeyenlere de deva olurum belki
O kişi ben oluyorum evet:)
Bugün tartıya bakınca kendimle gururlandım da kilo veremeyenlere de deva olurum belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tam olarak nasıl yaptığını anlatabilirmisin? Bide vücudu da sarkma oldu mu?
Yok olmadı, zaten obez biri değildim 1.85 boyum vardı 100 kiloydum yağlanmıştım sadece 83.5 im şu an. Her gün 3 saat spor yaptım (kardiyo ve ağırlık çalışması) günde sadece 2 öğün beslendim. Aralıklı oruç uyguladım rahat verdim
Anladım çok teşekkür ederim ☺️
Ne kullandın ve nasıl paylaşır mısın
Bişey kullanmadım, nasıl yaptığımı altta yorumlarda yazdım
Ben bikeresinde 2 saate 2 kg atmistim 😇😄
Sporla mı sıçarak mı kanka 😀
Sporla dhxhsjsj turnuvaya 1-2 gun falan kalmisti yani turnuva degilde şu tartiya cikmak seysine
Vücut ilk başta çok hızlı kilo veriyor sebebi de önce ödemleri ve suları atıyor. Olabilir yani inanırım
Yani ben cok terleyen biriyim oyun oynarken bile terlerim yaz ayiydi ve yün elbise esofman giymisdim bide kickboxingde hem el hem ayak oldugu icin hertarafli zayifliyordum
Nasıl verdiğini sormak isterdim 😅
Günde 2 öğün, aralıklı oruç metodu (doktorlarında tavsiye ettiği gibi) porsiyonları küçülttüm, açlıkla barıştım, mide hacmim küçüldü zamanla insülinim dengelendi.. bir de her gün 3 saat yoğun spor yaptım çok terlemeli
Sporsuz olanı yok mu ya 😅hiç takatim yok valla
Maalesef yok:( göbüşünle barışık yaşamaya çalış madem 😀
😅😅neyse diyete devam edeyim en iyisi. Belki bir gün takatim olur da spor yaparım 😅
Günde 1 saat yürüyüş ya da bisiklet yap faydası olur, zamanla vücudun spora alışır zaten
Teşekkürler 🙏🥀
Ricalar
Kalp ritmin yerinde mi aman diyim 😬
Değerlerime baktırdım gayet sağlıklıyım dostum, ama popomdan terler aka aka yoğun antrenman yaptım o zordu 😅
Yavaşla bundan sonra bro ayda 3 ver 5 ver yeter 💪
Baya inceldim zaten hayat kalitem arttı eskiden üzerimde taşıyamıcağım yükle yaşıyordum yürürken bile nefes nefese kalıyordum. Şimdi kilo vermiyorum sadece ağırlık çalışıyorum. Eyvallah
Vay arkadaş ben max 4 veriyorum tebriks
Teşekkürler
gayet normal
Bence iyi daha napim sjsjs