AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Prozactir o aman kullanma yillar önce sinav stresi icin gereksiz yere kullanmıştım hala karşıma çıkıyor her yerde
Ne hissettiniz yani ilaca başladınız ilk hafta nasıldı ne değişti kullanmaya devam ettiğiniz ne deqisti bırakırken nasıl bıraktınız ve bıraktıktan sonra nasıl hissettiniz
Hatırlamıyorum yıllar oldu ama galiba psikolojik ilaçların parolu gibi birsey hafif diye biliyorum
Bende öyle biliyorum ama bazı arkadaşlar diyor ki bıraktıktan sonra insanın daha kötü olacağıni söylüyor
Evet psikolojik ilaclar öyle. Normal antibiyotik bile öyle o yüzden çok ciddi bi durumun yoksa kullanma derim niye verdi doktor
Bu arada doktor kontrolünde bırakırsan sorun olmazsa
Olmaz*
Ekonomik sorunlar kiralar masraflar filan bilirsin standart şeyler kafamın ici o kadar yoğun ki hayatıma odaklanamiyorum cabuk sinirleniyorum tatil gideyim dedim bir sürü masraf şu bu dr. İyi gelir dedi ufak şeylerden bile mutlu olursun kullanmadan bi siz değerli üyelere sorayım dedim
Yani sen bilirsin
İşte bende bilmiyorum
4 sene kullandim bi boka yaramiyo asiri uykunu getiriyo tum zamanim uyumak ve kilo almakla gecti prozacla bende doktorjm kesmesede biraktim aslinda 8 hap aliyodim aynanda ondanda olablr
Olabilir sadece bu mu uykumu ve kilomu aldırdı
evet bi boka yaramadi hala ayni rezillikteyim
Kac ay kullandınız
4 sene
Kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım net bisey demek mümkün deqil sanırım
yani oyledit elbette
Biraz anlatır misin ilacı kullandığın ilk haftada oldu bırakırken nasıl bıraktın 4 sene az deqil
soyle ilk basladiginda okuldan eve geldigim givi uyumaya basliyodum o yorgunlik asla gecen bisi degil alisma suresi 2 hafta ama o 2 hafta gecmiyor ve bende asla 2 hafta degildi o alisma suresi asla alisamadim 48 kiloydum 60 a ciktim istahim acildi bazi kisilerde kesebilihormis fakat antidepresan mutlu etmiyo sadce mal mal etrafi izliyorsiniz birakmasinida sona dogru sinirlendim ve biraktim kendiligimden dogru degil boyle yapilmasi ama klinikte tedavide gordum baska antidepresanlarada basladim bence hicbiri ise yarayan seyler degil
Teşekkür ederim. Dr. Bana Çabuk sinirleniyorum herseyi kafaya takiyorim diye verdi ilacı herkesde farklı durum oluyor geriye deneyp görmek kalıyor
evet bi tanidigima bunun icinde selectra vermisti onda pek ise yaradiigini gormedim ama insallah yarar sende
Çokta fazla kullanmak istemiyorum ama bu şartlar altında elimde deqil mecbur kullancaz
evet kesinlikle cok kullanmak daha cok yorar ama doktorun illa ona gore verir sana
25 mg verdi
hmm iyi umarim bi sorunla karsilasmazsin
Demek lazım umarım 25 mg çok mu sence
yok ben 2 tane aliyodum kafi gayet yerinde seninki
Teşekkür ediyorum
ne demekk
İlacı kullandığın dönemde herseye bakıp gülüyormuydun
evet her seye hemde biraz da mal oluyodum
Şimdi kullanıp mal a baglarsak sonucu benim için kötü olabilir
eger aktif bisiyle ugrasiyosan evet
Evet uğraşıyorum kafam allak bullak oldu ya bilemedim simdi ne yapacağımı başlasam bırakırım diyorum birde hiç bulaşmayıyim diyorum
bildihim kadar yan etkilerinde birden birakirsan depresyon var doktorina soyle birak bencw isi yaparken benim sinav donemimdi korkunctu
O zaman hiç başlamamak
tabiki doktor degilim ama isin onemliyse bitene kadar baslama
4 yillik prozac kullanicisi ve 11 yillik psikiyatri hastasi olarak tavsiyem
gizli uye oldugunuz icin yazamiyorjm
@kirari3 siz yazin
Peki
Bulamadım sizi sitede yeniyim mustafad ismim
uzgunum bende yeni sayılırim eger bana kendi hesabinizdan sordugunuz bi sorunun adini ginderirseniz arayip bukurm hesabinizi
Hayatın anlamı?
Bunu yazmıştım
Prozac olmasın o?
Olabilir
Depresyon ilacı, sakinleştirici.
Mutluluk veriyormuş?
Beyni uyuşturuyor. Mutluluğu kimyasallarda aramamalısınız.
Hicbirseyi takmıyorsun yani
Bir nevi ama geçici etkiye sahip. Etkisi bitince pembe bulutlar ortadan kaybolur.
Alkol almak gibi bisey o zaman bu içince on numara etkisi geçince baş agrisi.
Aynen öyle ve hiçbir uyuşukluk gerçekleri değiştiremez.
Öyle tabiki hayat işte kimine toz pembe kimine toz duman Allah yardımcımız olsun teşekkür ederim değerli fikirleriniz için
Hayat herkese kötü davranır. Onun içinden çıkmak bizim işimiz. Bakış açısı... İyi geceler.
Haklısınız teşekkür ederim iyi geceler.