Aile & Toplum Keyifler nasıl, hayat nasıl gidiyor? GökxNur Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 016 Yapay Zekaya Sor Nasıl geçiyor günleriniz? Birazcık dedikodu yapalım.. Ben güzel geçen bi günden kare ekleyerek başlayayım, siz de anlatın bakalım.. :P Keyifler nasıl, hayat nasıl gidiyor? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. keyfim yok hayat gitmiyor. 1 4 Yorumla GökxNur +1 yıl nedeen neyin var u Barış_LonelyForever +1 yıl Uykum yok bu aralar ama geçer teşekkür ederim:) GökxNur +1 yıl arada oluyo ya takılmamak lazım keyiflen biraz bozma keyfinii u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim umarım ✨
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Seni gördüm daha iyi oldum valla şekerimmm 😍😍 sen yine iyisin tabi enerjilsinn 1 3 Yorumla GökxNur +1 yıl her zaman ki gibi şekerim :D Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Harikasın vallaaa Yorumla Mericeyn10 +1 yıl 🔥🔥 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl toparlıyorum. olmaması gereken g. z bi yol kazasından sonra.. her şey daha iyi olacak 1 7 Yorumla GökxNur +1 yıl yol kazası mı Yorumla DeaconnFrost +1 yıl metafor.. hayatımda karşıma. çıkmaması gereken bi YARATIK çıkıverdi, dönüş alamayıp çarptım. hafif can yandı tabi. Yorumla GökxNur +1 yıl olur arada öyle şeyler sen kendine iyi davran gerisi önemsiiz ve geçici Yorumla DeaconnFrost +1 yıl ona uğraşıyorum dostum. geçiyor evet , hele , belasını buldukça daha rahat geçiyor.. Yorumla GökxNur +1 yıl zamanla tamamen geçecek o yüzden şimdiden boş ver Yorumla DeaconnFrost +1 yıl evet evet, aynen. çok saol Yorumla GökxNur +1 yıl sen de sağ ol iyi ol bozma keyfinii Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çalıştık eve geldik yemek yatış standart gün. 1 1 Yorumla GökxNur +1 yıl güzel Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. İyi diyelim iyi olsun ama senin güzel resmin etkiledi iyi olduk şimdi ne yapiyorsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yanında olmayı her erkeğin isteyeceği özel kadınsın nefes kesicisin 1 0 Yorumla
barmen454 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl pitbulu ören bayan ipi ile baglamıslar gibi o iincecık ıkı ip tutar mı o pitbulları :) 0 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı. İki fotoyu yan yana nasıl koydun ya 😃 Uygulama mı var bunu yapan😃 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok hastayım, kendimi kötü hissediyorum. 1 2 Yorumla GökxNur +1 yıl geçmiş olsuun 1İnciTanesi +1 yıl Teşekkür ederim.
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok güzel kızın demeden geçemeyeceğim 1 2 Yorumla GökxNur +1 yıl Canımsınn o senin güzel bakışlarınn Yorumla Peri111 +1 yıl Ne demek güzellk 🧚 Yorumla
christiansouth Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok iyi sen nasılsın 1 4 Yorumla GökxNur +1 yıl ben de gayet iyiyimm Yorumla christiansouth +1 yıl Çok sevindim Yorumla christiansouth +1 yıl Hep iyi ol hayat boyu yüzün hep gülsün Yorumla GökxNur +1 yıl sağ ol şekerim sen de öylee Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hasta olmasam süperim 1 4 Yorumla GökxNur +1 yıl geçmiş olsun neyin var Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Ates üsüme halsizlik Yorumla GökxNur +1 yıl hmmm geçmiş olsun çabucak iyileeş Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Keske cabuk iyilessem olu gibiyim Şu an Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her zamanki gibi bir gündü. 1 4 Yorumla GökxNur +1 yıl her zaman ki günlerin nasıldı Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Rutin ve yorucu. Allahtan bugün burada hava güzeldi de az dışarıya çıktığımda güzel güzel dolaşabildim. Senin de günün iyidir inşallah. Yorumla GökxNur +1 yıl İyiydi canısı sağ ol Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Rica ederim😄 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. İdare eder mandalina yiyorum 1 9 Yorumla GökxNur +1 yıl afiyet olsuun Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Sağ ol sen nasılsın Yorumla GökxNur +1 yıl iyiyim ben de kahve yapacağım kendime hiç bişey yapmadığım halde bi kahveyi hak ettin kızım diye kendimi ödüllendiriyorum her gün sjsnjsns Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Bu saate kahve içersen uyuyamazsın sksk Ben de kendimi zurna dürümle pastayla ödüllendirirdim Yorumla GökxNur +1 yıl Gece uyumayıda sevemedim zaten bi türlü :D zurna dürüm pasta iyiymiş öyle yapıyodumda şu sıralar dikkat ediyorum biraz :P Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Kaç kilosun ki :D Yorumla GökxNur +1 yıl bilmiyorum tartılmıyorum sjsnjs Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Tartıldığına eminim :D Yorumla GökxNur +1 yıl yok tartılsam söylerim gizleyecek ne var orada bou boy fotoğraflarım var zaten sjsnjd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uyku savaşı veriyorum biraz 2 10 Yorumla GökxNur +1 yıl niçiinn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vucudum yoruldun uyu diyor aklım pok yeme uyu uyu nereye kadar diyor Yorumla GökxNur +1 yıl hahahaha iç savaş çıkmış anladım :D kolay gelsinn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol darısı başın derdim ama 😀 çok zor olmayacak duaya amin demem Yorumla GökxNur +1 yıl hahahaha aynen öyle yap şekerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şekerli meker deme bana 🤣 totom kalkarSen naptın bu gün Yorumla GökxNur +1 yıl aman ne kalkcak be sjsnjs ben de arkadaşlarlaydım gezdim alışveriş yaptım takıldım eğlendim eve geldim :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle deme erkelerin popo kalkması kötü olur 🤣 alkol varmıydı Yorumla GökxNur +1 yıl çevremde ayık kafayla normal kimse yok alkol yok şekerim sjsnjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıı iyi bari boşa kıskanmayım sıkıcı deliler 😀 Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Berbat çok güzelsiniz 1 2 Yorumla GökxNur +1 yıl neden berbat Yorumla Daiask23 +1 yıl Yorucu hayatım var Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Normal di Seni gördüm iyi oldum 1 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İyi güzel gidiyor 😃 1 1 Yorumla GökxNur +1 yıl aaa kuyruklu yıldız gibi resmen sonunda biri iyi gidiyor falan dedi sevindim :D Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Klasik. 1 5 Yorumla GökxNur +1 yıl klasik olan nedir pekii Yorumla BloodyGamer +1 yıl Evdeydim öyle. Aynı şeyler. Yorumla GökxNur +1 yıl Hmm modunda düşük herhalde Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ben pesimist insanım, modum yüksek olamaz. Yorumla GökxNur +1 yıl anladımm Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Sıkıcı. 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dekolte iyi 😋😋😋 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. İdare eder 1 0 Yorumla
msercansam Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl gögüsler harika 1 15 Yorumla GökxNur +1 yıl göğüsler? onlara meme deniyor Yorumla msercansam +1 yıl sen ne dersen de seninkiler bi harika Yorumla Peri111 +1 yıl SANANE KIZIN memesinden Yorumla GökxNur +1 yıl Hahahaha Yorumla msercansam +1 yıl @Peri111 he bi gögüs harikası daha kıskanmıs gelmış Yorumla Peri111 +1 yıl Bir kes neden kıskanayım Yorumla msercansam +1 yıl @Peri111 agzı yokmu arkadasın oda dıyebılır sana ne dıye Yorumla Peri111 +1 yıl Belki laf söyletmek istemedi Yorumla msercansam +1 yıl @Peri111 ne alaka ya sen nıye yukseldın sabah sabah bu ne hıddet Yorumla Peri111 +1 yıl Huyumdur Yorumla msercansam +1 yıl @Peri111 he baksen resımdekı senmısın huylu fakemı koydun Yorumla Peri111 +1 yıl Benim Yorumla msercansam +1 yıl @Peri111 seninde memelerin masallahı var Yorumla Peri111 +1 yıl Eyvallah Yorumla msercansam +1 yıl @Peri111 eyvallahınada eyvallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sütyen linki acil 1 3 Yorumla testosteronn +1 yıl https://www.penti.com/tr/c/sutyen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @testosteronn o kadarını düşünememiştim zaten😏 modeli istiyorum ben Yorumla testosteronn +1 yıl espriydi benimkisi de :D Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. nötr, idare eder 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
keyfim yok hayat gitmiyor.
nedeen neyin var
Uykum yok bu aralar ama geçer teşekkür ederim:)
arada oluyo ya takılmamak lazım keyiflen biraz bozma keyfinii
Teşekkür ederim umarım ✨
Seni gördüm daha iyi oldum valla şekerimmm 😍😍 sen yine iyisin tabi enerjilsinn
her zaman ki gibi şekerim :D
Harikasın vallaaa
🔥🔥
toparlıyorum. olmaması gereken g. z bi yol kazasından sonra.. her şey daha iyi olacak
yol kazası mı
metafor..
hayatımda karşıma. çıkmaması gereken bi YARATIK çıkıverdi, dönüş alamayıp çarptım. hafif can yandı tabi.
olur arada öyle şeyler sen kendine iyi davran gerisi önemsiiz ve geçici
ona uğraşıyorum dostum. geçiyor evet , hele , belasını buldukça daha rahat geçiyor..
zamanla tamamen geçecek o yüzden şimdiden boş ver
evet evet, aynen. çok saol
sen de sağ ol iyi ol bozma keyfinii
Çalıştık eve geldik yemek yatış standart gün.
güzel
İyi diyelim iyi olsun ama senin güzel resmin etkiledi iyi olduk şimdi ne yapiyorsun
Yanında olmayı her erkeğin isteyeceği özel kadınsın nefes kesicisin
pitbulu ören bayan ipi ile baglamıslar gibi o iincecık ıkı ip tutar mı o pitbulları :)
İki fotoyu yan yana nasıl koydun ya 😃 Uygulama mı var bunu yapan😃
Çok hastayım, kendimi kötü hissediyorum.
geçmiş olsuun
Teşekkür ederim.
Çok güzel kızın demeden geçemeyeceğim
Canımsınn o senin güzel bakışlarınn
Ne demek güzellk 🧚
Çok iyi sen nasılsın
ben de gayet iyiyimm
Çok sevindim
Hep iyi ol hayat boyu yüzün hep gülsün
sağ ol şekerim sen de öylee
Hasta olmasam süperim
geçmiş olsun neyin var
Ates üsüme halsizlik
hmmm geçmiş olsun çabucak iyileeş
Keske cabuk iyilessem olu gibiyim Şu an
Her zamanki gibi bir gündü.
her zaman ki günlerin nasıldı
Rutin ve yorucu. Allahtan bugün burada hava güzeldi de az dışarıya çıktığımda güzel güzel dolaşabildim.
Senin de günün iyidir inşallah.
İyiydi canısı sağ ol
Rica ederim😄
İdare eder mandalina yiyorum
afiyet olsuun
Sağ ol sen nasılsın
iyiyim ben de kahve yapacağım kendime hiç bişey yapmadığım halde bi kahveyi hak ettin kızım diye kendimi ödüllendiriyorum her gün sjsnjsns
Bu saate kahve içersen uyuyamazsın sksk Ben de kendimi zurna dürümle pastayla ödüllendirirdim
Gece uyumayıda sevemedim zaten bi türlü :D zurna dürüm pasta iyiymiş öyle yapıyodumda şu sıralar dikkat ediyorum biraz :P
Kaç kilosun ki :D
bilmiyorum tartılmıyorum sjsnjs
Tartıldığına eminim :D
yok tartılsam söylerim gizleyecek ne var orada bou boy fotoğraflarım var zaten sjsnjd
Uyku savaşı veriyorum biraz
niçiinn
Vucudum yoruldun uyu diyor aklım pok yeme uyu uyu nereye kadar diyor
hahahaha iç savaş çıkmış anladım :D kolay gelsinn
Sağol darısı başın derdim ama 😀 çok zor olmayacak duaya amin demem
hahahaha aynen öyle yap şekerim
Şekerli meker deme bana 🤣 totom kalkar
Sen naptın bu gün
aman ne kalkcak be sjsnjs ben de arkadaşlarlaydım gezdim alışveriş yaptım takıldım eğlendim eve geldim :D
Öyle deme erkelerin popo kalkması kötü olur 🤣 alkol varmıydı
çevremde ayık kafayla normal kimse yok alkol yok şekerim sjsnjs
Hıı iyi bari boşa kıskanmayım sıkıcı deliler 😀
Berbat çok güzelsiniz
neden berbat
Yorucu hayatım var
Normal di Seni gördüm iyi oldum
İdare eder diyelim.
makyajsız daha guzelsın
İyi güzel gidiyor 😃
aaa kuyruklu yıldız gibi resmen sonunda biri iyi gidiyor falan dedi sevindim :D
Klasik.
klasik olan nedir pekii
Evdeydim öyle. Aynı şeyler.
Hmm modunda düşük herhalde
Ben pesimist insanım, modum yüksek olamaz.
anladımm
iyi gidiyor güzellik
Sıradan
Sıkıcı.
Dekolte iyi 😋😋😋
Stabil
Mükemmel bea garson kızla samimi olmak iyidi
İdare eder
Senle daha güzel olur
@gokxnur
gögüsler harika
göğüsler? onlara meme deniyor