Göz Doktorumun bu tepkisi normal mi?

Ya şimdi 25 derece miyobum var 2 gözümdede aynı (Astigmat yok) Göz muayenesi sırası beklerken sıra bana geldi. Girdim içeri doktor Hoş geldiniz dedi. Bende hoşbuldum dedim sonra "Göz Numaranıza bakalım dedi bende "Tamam bu arada oturabilir miyim?" Dedim "Tabi Oturun" dedi neyse baktı numarama Şaşırdı ve Islık çaldı sonra dedi "Wow" xd 😂 Sonra yaşımı sordu (24 yaşındayım 25 gün sonra tam 25 olacam) 25 dedim az kaldığı için doğum günüme. 1998'liyim ben dedim neyse. Baktı Göz numarama ilerlemiş mi diye Baktı ilerlememiş. Dedim "Lens kullanabilir miyim birde Göz ameliyatı olabilir miyim, Asıl amacım buydu aslında" dedim. Doktor dedi "Lens tabi istediğiniz renk kullanabilirsiniz ama Göz ameliyatı olmaz" dedi. İşte baya bir konuştuk sonra çıkarken dedi "Buraya genelde senin Göz numarana sahip insanlar gelmiyor ondan şaşırdım gelse de hafta da ayda bir geliyor" dedi. Yüzümü kaplayacak kadar yuvarlak ve Birazcık büyük bir gözlüğüm var 😅 (Ben seçtim onu öyle istediğim öyle sevdiğim için) Gözlüğümü gören diyor Göz numaran kaç bende diyorum 25 onlar diyor "Bu Göz numarasıyla beni nasıl görüyorsun?" Diye ben diyorum gözlükle görüyorum? Ya birde insanların bu tepkisinden çok sıkıldım. Zaten arkadaşlarım arasında en berbat gören benim yani ben olduğumu düşünüyorum. Kimse gözlük takmıyor ben dışında birde bu yetmezmiş gibi Numarama gülüyorlar. Naptın gözlerine diyorlar 🤭
Göz Doktorumun bu tepkisi normal mi?