Sağlık İmplant yaptırdım, ağrısı ne zaman geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 ailem bugün zorla yaptırdı 3 tane ağrıdan ölücem dayanamıyorumkonuşamıyorum ağzım full şiş ne zaman geçicek bu İmplant yaptırdım, ağrısı ne zaman geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı. Ağrı kesici iç geçer. Yastığını yüksek yap ve implant tarafına yatma 0 14 Yorumla Soran +1 yıl peki şişlik ve uyuşukluk ne zaman geçer konuşamıyorum;( Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Buz vermediler mi şişlik olmasın diye. Buz tut başını aşağı eğme fazla Yorumla Soran +1 yıl tutuyorum da pelteklik falan olur mu ya öyle şeyler okumuştum telden sonra olmadı ama Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Yok yok korkma hiçbirsey olmaz Yorumla Soran +1 yıl of umarım🥺 sen yaptırmış mıydın Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Evet iki tane yaptırdım Yorumla Soran +1 yıl ya ben hiç istemiyordum 3 tane ailem zorla yaptırdı🥺şimdilik konuşmamda değişiklik yok ama umarım değişmez çok takıyorum öyle şeylerepeki morluk oldu mu sende Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Biraz oldu. Buz tut mutlaka. Yorumla Soran +1 yıl tamamdır tutuyorumpeki ağrılar tam olarak ne zaman geçer yemek bile yiyemiyorum Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Sıvı yemen gerekiyor çiğneme yapma. Çok sıcak çok soğuk olmayacak. Ağrılar yarın hafifler bu gece olur. Yatmadan önce ilaç al. Yastığını yüksek yap Yorumla Soran +1 yıl peki kaç ay boyunca sıvı tüketicem kilo açısından da çok iyi değilim çünkü 50kiloyum almam gerekiyor Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Kıyamam sana:)) ay değil 1 haftaya alırlar dikişi. Temiz tut ağzını Yorumla Soran +1 yıl çook teşekkür ederim🥺 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İğne vermedimi ağrı kesici ve antibyotik 0 3 Yorumla Soran +1 yıl verdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onları kullanınca geçer. İğnenin ağrısı dişi unutturuyor Yorumla Soran +1 yıl iğne geçti dişim aşırı acıyo Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı. Kokunu mu taktılar bugün? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla sapkalic +1 yıl 1 hafta surer Yorumla Soran +1 yıl yaptıranlardan peltek oldum falan diyen olmuş çok korktum diş teli de taktım öyle bi sorun olmadı of bi şey olur mu Yorumla sapkalic +1 yıl Bende yaptırdım bişey olmadı. Ağrılı olacağını biliyordun zaten soylemislerdir Yorumla Soran +1 yıl söylediler ama isteyerek yaptırmadım ailem zorla yaptırdı1 hafta sonra ağrıı oluyo mu hiç Yorumla Soran +1 yıl konuşmanda sorun oldu mu hiç Yorumla sapkalic +1 yıl Tamamen iyileşene kadar olur Yorumla Soran +1 yıl tamamen ne zaman iyileşir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ağrı kesici iç geçer. Yastığını yüksek yap ve implant tarafına yatma
peki şişlik ve uyuşukluk ne zaman geçer konuşamıyorum;(
Buz vermediler mi şişlik olmasın diye. Buz tut başını aşağı eğme fazla
tutuyorum da pelteklik falan olur mu ya öyle şeyler okumuştum telden sonra olmadı ama
Yok yok korkma hiçbirsey olmaz
of umarım🥺 sen yaptırmış mıydın
Evet iki tane yaptırdım
ya ben hiç istemiyordum 3 tane ailem zorla yaptırdı🥺
şimdilik konuşmamda değişiklik yok ama umarım değişmez çok takıyorum öyle şeylere
peki morluk oldu mu sende
Biraz oldu. Buz tut mutlaka.
tamamdır tutuyorum
peki ağrılar tam olarak ne zaman geçer yemek bile yiyemiyorum
Sıvı yemen gerekiyor çiğneme yapma. Çok sıcak çok soğuk olmayacak. Ağrılar yarın hafifler bu gece olur. Yatmadan önce ilaç al. Yastığını yüksek yap
peki kaç ay boyunca sıvı tüketicem kilo açısından da çok iyi değilim çünkü 50kiloyum almam gerekiyor
Kıyamam sana:)) ay değil 1 haftaya alırlar dikişi. Temiz tut ağzını
çook teşekkür ederim🥺
Rica ederim 🌸
İğne vermedimi ağrı kesici ve antibyotik
verdi
Onları kullanınca geçer. İğnenin ağrısı dişi unutturuyor
iğne geçti dişim aşırı acıyo
Kokunu mu taktılar bugün?
evet
1 hafta surer
yaptıranlardan peltek oldum falan diyen olmuş çok korktum diş teli de taktım öyle bi sorun olmadı of bi şey olur mu
Bende yaptırdım bişey olmadı. Ağrılı olacağını biliyordun zaten soylemislerdir
söylediler ama isteyerek yaptırmadım ailem zorla yaptırdı
1 hafta sonra ağrıı oluyo mu hiç
konuşmanda sorun oldu mu hiç
Tamamen iyileşene kadar olur
tamamen ne zaman iyileşir
Üç vakte kadar
Ağrı kesici kullan
1 aya iner