Bu sorum sigara içen kişilere gelsin...
Evet nedir olay? Sigara başlamak ayrı dert, bırakması ayrı dert... masrafı daha ayrı dert...
Neden birakamiyorsunuz?

Bu sorum sigara içen kişilere gelsin...
Evet nedir olay? Sigara başlamak ayrı dert, bırakması ayrı dert... masrafı daha ayrı dert...
Neden birakamiyorsunuz?
İnsanların hayatta bazı bağımlılıkları vardır Ben sigara kullanmıyorum ama bunu şöyle düşünüyorum mesela ben Kızlar soruyor da olmayı seviyorum artık beni Ben de tamamen bir bağımlılık yaptı, sigarada bir yerde insanın vücudunda nikotin ve içme isteği uyandırdığı için bırakamadıklarını düşünüyorum
Çünkü sigara beni mutlu ediyor önceden hiç içmezdim zaten hatta içenden bile uzak dururdum kokusunda da nefret ederdim sigaranın ama şu an seviyorum stresi ve siniri azaltıyor bir de gerçekten de biraz rahatlatıyor aslında bırakmak lazım ama bir yerden sonra artık hayatı o kadar umursamıyoruz ki yani içsek de içmesem de bir şey değişmez diyoruz.. yani sağlığı düşünmüyoruz pek
Kesinlikle bırakılan bir şey olduğunu deneyimleyerek öğrendim. Sadece yanımda su taşıyarak bile her canım sigara çektiğinde şu içtim gayet de güzel bıraktım. Aslında sigarayı bırakmak değil bırakmayı sürdürmek gerekiyor.
Çünkü her duygumuzun tesellisini ve karşılığını onda buluyoruz. Biliyorum çok saçma ama genel itibariyle öyle
Sana puf alacsm
Ekmekte yollayacaksın
Borçlar kabardı
😂 senin canin sagolsun
Bu cümleyi kullandıktan sonra ben de senin gibi unutuyorum işte 😂
Dudaklarıma sigara yerine senin dudakların değse ahh keşke
💋
Cevap
12Cevap
Bırakmak istemiyorum keyif alıyorum işim stresli elim gidiyor sürekli. Hiç bırakmaya çalışmadım sadece nişanlım istediği için yarım pakete düşürdüm bi ara çok fazla içiyordum.
Bahane üretirler. Dertler moraller sigarayla asla düzelmez kendilerini kandırıyorlar.
Gösteriş ve hava için içerler.
Bırakamazlar çünkü iradesiz ve acizler.
Madde bağımlılığından kurtulmak sandığınız kadar kolay değil. İşin biyokimyasal boyutu her şeyi ortaya seriyor.
Nefes olup içime dolan, beni anlayan rahatlatan, her olayda iyi gelen birini bulamadığım için sigaraya dewam. 😀
Nikotin bagımlılıgı ne zaman moralim bozulsa sigara beni sakinlestiriyo aman boş ver havasına giriyorum
Neden bırakamıyoruz çünkü bağımlı olduk onsuz olmuyor gibi bi bağımlılık..
Evlenemeyen kadınlar sigaraya veriyor kendini
Çünkü bırakması zor. Sigarayı bırakırken ki o yaşanılan depresyonu yaşamaya kimsenin gözü kesmiyor
içmiyorum ama kürdan veya çubukla ağzımda sigara iciyomus gibi yapıyorum
Ben hayatım boyunca hiç sigara içmedim
Biz bıraksak o bizi bırakmıyor 😮💨
Bırakmak istemiyorum.. Çünkü tiryakiyim..
seviyorum
Çok seviyorum amaa🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?