sigaraya nasıl başladınız , içince ne oluyor , neden hala bırakmıyosunuz ?
Cevabın nedir?
Sigara içtim. Ama yani benimki farklıydı. Ailemde hiç içen yok. Tabi büyükce merakım arttı. We birgün iş ortagmız ofiste yokken onunkinden birtane aldm. Yani çaldm. Haytmda yaptgm ilk we tek hırszlk. Snra yaktm tabi rahatsz etti. İcemedm attm. Sonra okula başladm. Staj falan derken serws boşaldımı kalanlar içerdi. Bende normalde iciyomuş gbi aldm 1 tane. Ama merak sadece. Bağmlı olackmym dye merak edyorum. Sonra olay özgüwene dönüstü. Pahalı sigara icmek arkadaşlarna ısmarlamak. Bisüre byle dewam etti. We sonunda ne oldu biliyomusunuz? Cok tükettgm halde bağmlı olmadm. Çünkü beynimde olabileceğme hic inanmadm. Staj bitti we artk o benlğimi isbat icn ictgm sigaraya ihtyacm yoktu. Ogün bugündür hiç canım çekmedi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. İçMiyorum ki.. kuzenimle meraktan.. daha orta sonda falandık çikolatalı görmüştük abimlerde.. ilk sigaram :) içince hiç bir bok olmuyor.
"sigara bağımlılık yapmaz" denendi kanıtlandı.
not: kullanmıyorum :) 2 yılda falan 1 tane zevk için sadece çikolatalı.zaten içime bile çekemiyorum :D01 Yorumla- +1 yıl
o çikolatalanın ta anasını bilmem ne yapim ben kaliteli kalitesiz malzemeyi bilirim ama bigün canım böyle acı tütün çekti bundan alim bi dedim yaktım içiyom süngere şeker basmışlar lan nasıl bi iğrenç şeker o midem kalktı bildiğin pro içecek olanlara 5 li satılıyor şu an 100 lira vardır parmak boyunda ve kalınlığında tavsiye ederim yarım saat için güzel gidiyor sönse bile tadı bozulmuyor.
+1 yılArkadaşlar,İnsanların sigaranın zararlarını önemsemeyerek adeta bir devekuşu psikolojisiyle başını kuma gömmeye devam etmemesi gerekir. Ya da kendiniz için yapabileceğiniz bir iyilik olduğunu fark edip gecikmeden yani sigara sizi terk etmeden siz onu terk edebilirsiniz.Sizin Sigarayı dost edinmeniz, onun da sizi dost edindiği anlamına gelmez. Hiç ummadığınız bir anda yıllardır yanı başınızdan ayırmadığınız bu sözde dosttan bir darbe yiyebilirsiniz ve o zaman sizin için herşey çok geç olabilir. Aslında hiç başlamamak ama başlayanlar içinde biraz sabırla üstesinden gelebiliriz...En sevdiklerimizi bile bu dünyadan, hayatımızdan çekip gittiklerinde görememeye katlanıyoruz. da ..Sigara bunlardan daha mı üstün ...
10 Yorumla
+1 yılLise hazırlık falandı galiba tam hatırlayamıyorum, arkadaş çevremde kimse içmezken galiba özentilikten başladım.
Neden hala bırakamıyorum... Sigara beni aciz bir duruma getirdiği için.Sığınacak başka bişey olmadığı için.Derdini kederini hiç konuşmadan dinlediği için.Sinirli halimde beni sakinleştirdiği için.Yeter mi?01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
54Cevap
şimdi dürüst olalım .
içiyoruz yani güzl oluyor ? .
Bu durumdan sorsan herkez zahatsız ama sözde rahatsızlık bu , bırakmak isteyenler bıraktı hemde anında hiç beklemeden haksızmıyım . ?
yemek ten sonra kahve ile irlikte. film izlerken , canın bişey yapmak istediğinde ve gerçekten canımız istediğinde çıkarıyoruz cebimizden ve 1 tane yakıyoruz :)10 YorumlaSigaraya yeni başladım Ailemde kimse inanmaz benim gibi nefret eden biri olarak. Sevdiğim kız yüzünden başladım önce ayrıca sınav ve ders stresleri bayaca etkiledi bazen igreniyorum ama günde 1 tane içiyorum en az... Hala kendimi tiryaki olarak görmüyorum ... Bırakılmıcak biişi olarak gelmiyor...
10 Yorumla
+1 yılsigara öldürür ama insan buna rağmen bir de para verir üstüne.Madem ölmek için para harcıyorsunuz,o zaman hepinizin içinde intihara meyil eden bir düşünce mevcut.
13 Yorumla- +1 yıl
gelcem efozaydin
+1 yılkullananlarin %90 inin ozenti sebebiyle ki bunun icerisine ben de dahilim bir merettir. Sonra olay degisiyor, sana mutluluk veriyor.
Sen seni uzakta bir tarihde uzecegini bildigin halde sevgilini terk etmek icin nekadar beklersin alistiktan sonra?
bkz: bu ne kafasiysa kendimden bunu istiyorum.10 YorumlaValla bende anlamıyorum ne buluyorlar sigarada diye. İşim olmaz. Sigara içen bayanla da... Erkekle de...
10 Yorumla11 12 yaşlarında başladım sanırım sigaraya.Aile büyüklerinin kül tablasında söndürdükleri sigaraların izmaritleriyle başladım,okulun tuvaletinde tenefüslerde içmeye devam ettim..bırakmak istiyorum ama yerine bir şey koyamıyorum...ama içmeyi de seviyorum...
00 YorumlaArkadaşlar sayesınde başladım.
Fazla sigara içmeyende baş dönmesi yapıyor en azından bende öyleydi..yemekten sonra iyi gidiyor.Çoook sinirlı olduğmdada öyle ..
Kullanmıyorum artık çook içmekten olsa gerek vucut artık istemıyor bende kestim..00 Yorumlaağzı kokan bi sevgili istemem.Haliyle bende içmiyorum.Youtube a sigara içen birinin başına ne geldiğini görmek için: Steve-Throat Cancer yazın.Biliyorum bırakamayacaksınız ama başınıza gelebileceklerden bir tanesini bile görmeniz yararınıza.
10 Yorumla
+1 yılMerak edip tadına bakmadım bile. Çok ama çok iğreniyorum sigaradan..
10 Yorumla
+1 yılsigarayı can sıkıntısından içiyorum zaman geçsin diye gerçi iki gündür içmiyorum da değiştirmiyor durumu her b^ku bıraktım ama bunu bırakamıyorum yiyesim geliyor şu an
00 YorumlaSigaranın bağımlılığı
%70 dudakta birşey olması gerektiğinin düşünülmesinin yarattığı psikolojik etki ve bağımlılık
%30 içindeki maddelerin yarattığı bağımlılık00 Yorumlaben sadece sevgilim uzakta diye sigara içerim , üflediğim her duman her nefes ona gitsin diye uzakta çünkü... yoksa içmem , buraya geldiği zamanlarda hiç içmiyorum zaten
00 YorumlaÜstad Necip Fazıl'a sormuşlar neden bu kadar çok sigara içiyorsun diye?
Üstad; benim için yanan bir tek o var. demiş
Yani benim içinde yanan bir tek o var :(00 YorumlaSigarayı bir tek şey içirir..Nikotin,ve çoğu diğer uyuşturucudan daha fazla bağımlılık yapar..
Bunu şöyle düşünebilirsin.
Karnın acıkınca nasıl yemek istiyorsan,Biz sigara içenlerde sigaraya acıkıyoruz...01 Yorumlabende merak etmısımdır ıcenlere sorarım ne alırlar ne anlarla anlamıyorum.kendı saglıklarına zarar verdıgını erken yaşta goceceklerını bıldıklerı halde ısrarla ıcıp ısterler:Sanlamış degılım
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. sigaraya başlamadım sadece arkadaş ortamında sosyal içici gibiyim.çoook çok çok nadir bazen içerim o da ortam içinde...
00 YorumlaBırakmayı benim kadar isteyen birisi olamaz sanırım ama bırakamıyorum...
04 Yorumla2 yıl içtim 4.5 ay sürdü tamamen bırakmam . artık temizim . arkadaş çevremdi başlama sebebi
10 Yorumlaarkadaş çevresi bir kereden bişi olmaz demişlerdi ilk defa o bikereden bişi olmaz dediklerinde siğara içmiştim o da öyle kaldı şimdi o bikereden bişi olmaz söylerine aldırış etmiyorum
02 Yorumla
+1 yıliçiyoooorummmm
özellikle relax oldugum zaman şöle uzanıp bir tane yakıp tavana üflemek bilmeyen bilmez canım bu duyguyu10 Yorumla
+1 yılvalla bende anlamıyorum altı üstü duman Allah başlatmasın bana ve kimseye
01 Yorumla
+1 yılneden basladım bılmıyorum ama heve galıba ama bırakmayı hıc dusunmuyorum maalesef
01 Yorumlacok nadır arkadas ortamlarında .. 1 2 tane .. Oyle bagımlısı degılım..
00 Yorumla
+1 yılSigara içmek demek otobüste kokmak demek.Tokalaştığının elindeki sigara kokusu kalması demek sarı diş demek
01 Yorumla- +1 yıl
böyle bir soru sormadım ben :D
+1 yılo güzel kızlar yok mu işte ateş istiyorlar taksim de kadıköy de
01 YorumlaÖzentiden basladım baska bı nedenii yok ergenken ınsanlar gercekten suursuz oluyormus :D
02 Yorumlaiç de gör ne olduğunu..çok zevkli o yüzden bırakılmıyor.
02 Yorumlaatın ölümü arpadan olsun sigarayı senelerdir kullanıyorum hoş bi şeymi degil ama canımızdan bi parça oldu çok zor bırakmak düşünmedimde sonuçta zevk işi zevkin pişmanlığı olacaksa hiç olmasın
00 YorumlaHastasıyım, çok seviyorum. Nezaman çagırsam yanımda kızsamda sövsemde cevap vermez istediğim zaman yanımda daha ne isteyebilirmki muhteşem birşey 10 yaşımdan beri içiyorum tam 32 yıldır günde 2 paket herkese tavsiye ederim saygılar 🙃✌️
00 YorumlaBen onu bıraksam o beni bırakmıyor bırakmami isteyen olmadı bende dahil ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkşamdan beri içmiyordum , Şimdi çok öfkelendiğim bi durum oldu. 6 tane arka arkaya içtim. devamıda gelir.
00 YorumlaÇoğu özentilikten başlamıştır. Lise zamanları falan..
00 Yorumlaiçindeki nikotin degil mi zaten bagımlılık yapan.. içmiyorum içmem de
00 Yorumlaarkadaşım sayesinde baskadım 2 ay kullandım esim sayesinde bıraktım
01 Yorumla- +1 yıl
iyimiş
Keyif verici buluyorum. Zaten içkim yok bişeyim yok. Sigarama karışmayın lütfen :P
00 YorumlaLise 1 de başladım laf olsun diye içiyorum bırakıcam gibi yani azalttım.
02 Yorumla
+1 yılAbim içiyordu. Hele ver bi fırt çekeyim nasıl birşeymiş bu dedim.
İçtim, sevdim.00 Yorumla
+1 yılSigara bir ego problemıdır bence . bende içiyorum malesef vazgecemıyorum
00 Yorumlaalkolik olmama rağmen sigaraya hiç başlamadım pişman değilim.
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. bıraktım kutruldum herkese tavsiye ederim..
10 YorumlaAllahtan içmiyorum yoksa bırakması çok zor olan birşey
00 Yorumla
+1 yılöyle bir sorunum yok çok şükür.
10 Yorumladenedim olmuyor ya :(
00 Yorumla
+1 yıliçiyorum çünkü benim için yanıp tutuşan tek şey:)
22 Yorumla
+1 yılNefret ederim sigaradan.Iykk
00 Yorumla12 yıl oldu bırakdırmıyor insanlar...
04 YorumlaAile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. sigarayı sevmem
10 Yorumla
+1 yılTadı güzel zevkine ateşliyorum veledi
00 Yorumla
+1 yılıcmedıgım ıcın sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılHayatimda hıç sıgara ıçmedım
03 Yorumla- +1 yıl
alışkanlık yapmasından korkuyorum
en iyi arkadaşımı hayatta bırakmam :)
02 YorumlaBaşlamadım ve başlamayacağım.
13 Yorumla- +1 yıl
Başlamak bitirmenin yarısı derler
- +1 yıl
@evcilkaktüs sallllakmısın kanka inşaat mı dikiyoruz sanki ya
+1 yılayda yılda bir canm çekyo, icym..
00 Yorumlasigara içmiyorum. Çünkü kendimi seviyorum...
00 YorumlaHerseyim . Ömrümü emmekte yavastan yavastan .
02 Yorumla
+1 yılVaktim olsa başlayacam :D
02 Yorumla- +1 yıl
Amen :D
Bazı insanlar ağlamaz bir sigara yakar.
00 Yorumlabi anlasam zaten içtiğimi kesip atıcam da :)
00 YorumlaBenim icin futursuzca yanan bir tek o varda ondan
00 YorumlaBırakma sebebim diş taşları olmuştu.
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt