Güncellemeler
+1 yıl
Yemeğe çağıracağı zaman epilepsi hastası yemek yiyecek misin diye sesleniyor
Ben 6 yaşındayken epilepsi ameliyatı geçirmişim. şu an 23 yaşındayım. Annem sürekli sen hastasın, hasta olduğun için böylesin, insanlara söyleyeceğim sen kötü bir şey dersen o epilepsi hastası diyeceğim seninle konuşmasınlar tarzı şeyler söylüyor. Bilen var mı bilmiyorum ama böyle kalbimin içi acıyor gibi oluyor. Tüylerim ürperiyor bunları duydukça. Anneme ne diyebilirim ya da nasıl akıl sağlığımı koruyabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annen hasta psikolojisi kötü, seni koruduğunu sanıyor ama daha da batırıyor.
Korumak değil dalga geçiyor
Pek alakası yok ama bişey sormak istiyorum.
Annen inançlı biri mi?
Müslüman ama öyle namaz falan kılmaz
Neyse bir ayeti aradım da bulamadım.
Sen de bişey varsa, anneden babadan gelir genetik yani. Annen sürekli bunu söylüyorsa demek ki ondan gelmiş bu epilepsi.
İşin komik kısmı kendisi de kolon kanseri atlattı ama benimle dalga geçiyor
Söylesin sen alınma, o kendinde olanı söylüyor. Sen hastasın diyerek kendinin hasta olduğunu söylüyor.
Bunun böyle durması bana biraz iyi hissettirdi. Teşekkür ederim
Bu herkes için geçerli, insan kendinde olanı söyler başkasında olanı söyleyemez.
Ayet bununla mı ilgiliydi yoksa herkes yaşattığını yaşamadan ölmez miydi
Yok ayet genetikle ilgiliydi. Yaşattığını yaşaması başka, kendinde olanı söylemesi başka bişey.
Aklıma o geldi bir anda, bulursanız atar mısınız
Tekrar bakayım
Uğraştırıyorum teşekkür ederim
Aradığım kelimede bulamadım, tam hatırımda da değil ama genetiği 2-3 kelimeyle tarif eden bir ayetti
Uğreşmanız yeter teşekkür ederim
Bende epilepsiydim 2 yıl öncesine kadar ilaçla bitti çok şükür ama ben kimseye demedim onun davranışla ilgisi yok ya annen çok yanlış yapıyor
Zaten epilepsi değilim şimdi. Sadece insanlar benimle konuşmasın uzaklaşın diye hasta o konuşmayın böyle bir şey geçirdi diyecekmiş
Anladımda neden öyle yapıyor
Aşağılamak için
Öyle annemi olur ya
Oluyor işte bu yaptığını görmemeye çalışıyorum ama zoruma gidiyor kalbim acıyor işte
Gizli olmasna yazarmısın bana
Yazarım ama neden
Senin hastalığın nasıldı flan konuşmak için
Yazarım
Annene minettarlik göster anen seni doğurmuş o sana kaba davsansada sen saygıyı elden birakma