Ben 18 yaşında bir lise öğrencisiyim yeni liseye yeni başladım ilçenin en iyi lisesine gidiyorum annem benim dediklerimi yanlış anlıyor ve ona hakaret ettiğini sanıyor mesela ben diyorum ki kardeşime ya bi git ya annem zannediyor ona küfür etmişim sonra bana geliyor kafasında. Olay kuruyor yok o deliymis yok o söyleymis falan sonra ben bebeklikten daha titizim yani titizliz desek bile çok olur sadece giyinime kusanima önem veriyorum falan mesela kirli tabakta yemek yemem başkasının bardağından su içmem. Kirli çatalla yemek yemem ama kendi çatalım tabağım vb. Olunca yiyorum ama bana hasta diyor mesela şuanda diyorki yok ondan iğreniyormusum ama yalan ben ondan igrenmiyorumki hep yalan atıyor birde benden kötü olan çocukları hep övüyor seviyor ben köyde yaşıyorum babam çiftçi hayvanlar a bakıyorum tüm Zor işleri yapıyorum ortaokulu 97 ortalama obp ile bitirdim ama yaranamiyorum kimseye hep başkası hep başkası lütfen yardım edin bu sorunu çözmem lazım artık kendi fikirlerim yetmiyor artık size danisiyorum şuanda bile ağlıyorum
Sebep: 18 Yaş Altı
Profilindeki Sorular sayfasında gizlenmiş sorularını kırmızı işaretlenmiş olarak görebilirsin. Gizlenmiş bir soru admin ekibi tarafından siteye iade edilirse profilindeki Sorular sayfanda da aktif hale döner.
Paylaşım kaldırma nedenleri hakkında daha fazla bilgi almak için KS Yardım sayfasını inceleyebilirsin. Anlayışın için teşekkürler.
Bu otomatik bir bildirimdir. Bu mesaja yazılan cevaplar takip edilmemektedir.
Sebep: 18 Yaş Altı
Profilindeki Sorular sayfasında gizlenmiş sorularını kırmızı işaretlenmiş olarak görebilirsin. Gizlenmiş bir soru admin ekibi tarafından siteye iade edilirse profilindeki Sorular sayfanda da aktif hale döner.
Paylaşım kaldırma nedenleri hakkında daha fazla bilgi almak için KS Yardım sayfasını inceleyebilirsin. Anlayışın için teşekkürler.
Bu otomatik bir bildirimdir. Bu mesaja yazılan cevaplar takip edilmemektedir.
Güncellemeler
+1 yıl
Alttakileri takmayın yanlışlıkla 16 yazıp paylaştım kb
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar