Sağlık Kolumda ve göğsümde bunlar çıktı neden olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Doktora gittim hap merhem verdi alerji dedi sizce neden olur bu stres de yapar mı? Kolumda ve göğsümde bunlar çıktı neden olur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Benimde kolumda çıktı oda, kaktüs iğneleri biraz batmıştı o kadar. 0 0 Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kedi tirmalamasi gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne olduğu mu sordum Yorumla Gülxxx +1 yıl İnsan Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 995 cevap paylaştı. Biri tırmalamis gibi duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya nasıl geçer diyorum ne diyorsunuz Yorumla Drtitslover +1 yıl Bak şimdi normal şartlar altında bu ürtiker olsaydı onun tedavisi ayrı kremi vs ayrı biri çizdi ise onun tedavisi ayrı doğru anamnez verirsen doğru tedavi alırsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kim tırmaladı oğlum seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mümkün değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benimde kolumda çıktı oda, kaktüs iğneleri biraz batmıştı o kadar.
Kedi tirmalamasi gibi
Ne olduğu mu sordum
İnsan
Biri tırmalamis gibi duruyor
Ya nasıl geçer diyorum ne diyorsunuz
Bak şimdi normal şartlar altında bu ürtiker olsaydı onun tedavisi ayrı kremi vs ayrı biri çizdi ise onun tedavisi ayrı doğru anamnez verirsen doğru tedavi alırsın
Kim tırmaladı oğlum seni
Sen
Mümkün değil