Sağlık Bu erkekte bir duruş bozukluğu var mı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Kaç cm kısa gösteriyordur Bu erkekte bir duruş bozukluğu var mı sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evet sırtı hafif kambur kulnvunu çalıştıracak hareketler yapsın ve omuz mobilitisini arttırsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm kısa gösteriyordur Yorumla DigitalRuh +1 yıl Abla onu fotodan nasıl anlayak ama 4-5 santim fark eder Yorumla Soran +1 yıl Hocam yandan da bi foto atsam olur mu Yorumla DigitalRuh +1 yıl Olur dostum olur Yorumla
Cerberus23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl skolyoz var evet. omurgası sola yatık duruyor. tedavi görmesi lazım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doktora gittik film çekildi bir şey yok dedi? Yorumla Cerberus23 +1 yıl fotoğraftan öyle görünüyor ama işte 🤷🏻♂️ başka bi doktora daha görünün olmadı. Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet bariz belli yani omuz kisimlari aşağı doğru bakiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm kısa gösteriyordur Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl 5-8 cm arası Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin sen Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Yani öyle duruyor tam bilemem Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 815 cevap paylaştı. Çapraz çektiğiniz için anlaşılmıyor. Yani sola doğru bir eğrilik var mı yok mu bu açı yanıltıcı olur. Tam arkadan çekmeniz lazım bir de tam yandan 0 0 Yorumla
Sanjii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bisey yok omzunu düşürmüş sadece omzunu dik tutsa normal iste biseyi yok 0 1 Yorumla Sanjii +1 yıl @Kdkdnsnhsb 4-5 olabilir Yorumla
Hasanrtk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Doktora sormak lazim boyle biraz var gibi amma bilemeyiz 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Omuz kısımlarında var çok net anlaşılıyor ki zaten 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kamburluk mu Yorumla benhatıra +1 yıl Yani tam kaburuk diyemeyiz ama enteresan bir duruşu var aklıma Messi'nin mankenle fotoğraf çektirdiği duruş geldi ilk izlenimimde benim öz güvensizliğin getiresi ilede olabilir genetik de olabilir çok ihtimalli bir durum Yorumla Soran +1 yıl Doktora gitmeli mi Yorumla benhatıra +1 yıl Yani bel omuz için düzeltmek için aparatlar var isywrde gitsin Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl özgüvensiz duruyor ve dik durmuyor evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm kısa gösteriyordur Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 564 cevap paylaştı. Kim. bu arkadaş neyin olur 0 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 497 cevap paylaştı. Var omuzlar öne çökük 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm kısa gösteriyordur Yorumla ErayCsrr +1 yıl Ne bileyim altına mı yattım Yorumla
ahmet_ovnc Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Omuzlar fazla düşük ve önde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm kısa gösteriyordur Yorumla ahmet_ovnc +1 yıl Tam bilemem ama 3-4 cm vardır herhalde Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm kısa gösteriyordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet sırtı hafif kambur kulnvunu çalıştıracak hareketler yapsın ve omuz mobilitisini arttırsın
Kaç cm kısa gösteriyordur
Abla onu fotodan nasıl anlayak ama 4-5 santim fark eder
Hocam yandan da bi foto atsam olur mu
Olur dostum olur
skolyoz var evet. omurgası sola yatık duruyor. tedavi görmesi lazım.
Doktora gittik film çekildi bir şey yok dedi?
fotoğraftan öyle görünüyor ama işte 🤷🏻♂️ başka bi doktora daha görünün olmadı.
Evet bariz belli yani omuz kisimlari aşağı doğru bakiyor
5-8 cm arası
Ciddi misin sen
Yani öyle duruyor tam bilemem
Çapraz çektiğiniz için anlaşılmıyor. Yani sola doğru bir eğrilik var mı yok mu bu açı yanıltıcı olur. Tam arkadan çekmeniz lazım bir de tam yandan
Bisey yok omzunu düşürmüş sadece omzunu dik tutsa normal iste biseyi yok
@Kdkdnsnhsb 4-5 olabilir
Doktora sormak lazim boyle biraz var gibi amma bilemeyiz
Omuz kısımlarında var çok net anlaşılıyor ki zaten
Kamburluk mu
Yani tam kaburuk diyemeyiz ama enteresan bir duruşu var aklıma Messi'nin mankenle fotoğraf çektirdiği duruş geldi ilk izlenimimde benim öz güvensizliğin getiresi ilede olabilir genetik de olabilir çok ihtimalli bir durum
Doktora gitmeli mi
Yani bel omuz için düzeltmek için aparatlar var isywrde gitsin
özgüvensiz duruyor ve dik durmuyor evet
Kim. bu arkadaş neyin olur
Var omuzlar öne çökük
Ne bileyim altına mı yattım
Sanki sola doğru bozukluk var
Omurga eğriliği var.
Omuzlar fazla düşük ve önde