Hormonsal bir durum dişi vücudununda erkeklik hormonu seviyesi artıyor. Reglyinde düzensizse bir kadın dığum doktoruna görün kan tahlili ve ultrasyonla belli oluyor. Bu hastalıkta tüylenme, regly düzensizliği falan oluyor ve yumurta büyümesi gerektiği seviyede büyüyemiyor. Doğum kontrol hapı ile tedavi ediliyor diye biliyorum
kullandığın hap yüzüne sürdüğün nemlendirici her türlü şeyden olabilir ve çok normal bir durum bu neden bu kadar çok tepki almış anlamadım. döşü kıllı erkek isterim diye ağlayan kadınlar gelip iğrenç diye zırlamış. vasat altı cevaplar takmanı önermem
Hayır çok kötü değil ben gidiyorum yaklaşık 1 senedir çok azalttı açıkçası ama kesin sonuç alamıyorsun yani hani tamamen bitti demiyorsun %70 oranında azaldı kıllarım. bir de jiletlemeni istiyorlar. jiletlemek kökleri güçlendirir bilirsin. o yüzden önermedim sana çünkü çok az ve ince yani kılların. ne gerek var ki kalınlaştırmaya
Saatlik alıyorlar yani taş patlasın 3 seans gitsen 150 falandır aşığısı olmaz 400 500 gibi bir rakama ense dahil tüylü olan bölgeleri yaptırabilirsin hemde tertemiz olur lazaerden bin kat iyi ne leke ne bir şey kökünden yakıyor öyle ışık tam olmadı tekrar yok kökü yakıp cımbızla alıyor acı falan yok lokal anestezi yapıyor.
epilasyonluk durum yok. epilasyon siyah, köklü kıllarda sonuç verir kalın köklü bir kıllanma yok hafif bir şey. jiletle almasını söyleyecekler fakat jiletin kalınlaştırma özelliği var. epilasyona yıllarca gidip cevap alamayan çok kişi var.
@ttyyyk İğneli epilasyon öylemi kafa süper benim gibi ormanı 3 seans ta budadılarsa küçük bir bölgeye neler yaparlar ayrıca iğneli epilasyonu öğrenin gelin lütfen bilmişlik yapmayın.
kendim de gittiğim için söylüyorum zaten? evet azaltıyor ama yoketmiyor. kişiden kişiye ve kıl yapısına göre de değişiyor tabii. ama erkeklerin kıl kökleri daha güçlü oluyor. -bazılarının-
@soran bak ne yap biliyormusun al sana öneri ilk önce bir demataloğa görünüyorsun özel ve işini bilen biri hormonlar bozuksa tedavi oluyorsun daha sonra yüz ense vs bölgelerinde tüylenme gibi bir problemin illaki vardır o zaman geliyorsun sana telefon veriyorum işin ehli uzman bütün tüylerinden kurtarıyor seni ama ilk önce bir görün derim şahsi görüşüm :) .
En İyi Cevaplar