Kan alma, aşı ve iğne enjeksiyonu ve tahlil değerlendirme gibi işleri robotların yapması sonucu acil çalışanları büyük ölçüde rahatlayabilir ancak bu teknolojiler henüz yaygın değil.

Kan alma, aşı ve iğne enjeksiyonu ve tahlil değerlendirme gibi işleri robotların yapması sonucu acil çalışanları büyük ölçüde rahatlayabilir ancak bu teknolojiler henüz yaygın değil.
Evet kolaylık saglayabilir ama bu şekilde mesleğimizi elimizden alamazlar. Sağlık çalışanı olmak sadece enjeksiyon ve iğne yapmak veya serum takmak değildir çünkü. Çünkü bir robot hastanın durumuyla ilgili bilmesi gerekenlerin neler olduğunu, nelere dikkat etmesi gerektiğini, acil durumlarda neyi ne şekilde yaparak nasıl müdahale etmesi gerektiğini bilip ona göre davranamaz
Sağlık çalışanı zaten var olmaya devam edecek. Mesleklerin bitişi için daha 200-300 yıl var.
Meslekler de bitmez. Biri bitse onun yerine yeni meslek dalları oluşacaktır zaten. No problem :)
Aynen tabi yapay zeka neslimizi süpürmezse 😆
İnsan zekasıyla kimse baş edemez merak etme. Yapay zekayı da üreten insanın kendisi sonuçta.
Kendim yazılım ile ilgilenmeyi seviyorum ama yapay zekanın boyle git gide yaygınlaşması beni cidden korkutuyor. Stephen Hawking'e sorulan soruda da kendisi de kötü sonuçlar olabileceğini söylemişti. Yani kolaylık sağlar falan evet ama fazla da hayatımıza yerlesmesin yapay zeka
Cevap
4Cevap
Azaltırlar evet
o robot şırıngayı yanlış yere sokarsa hatayı kim kabullenecek
Teknoloji firması.
virüs girer işlemciyi cipi bozar robota güven olmaz riski var
Gerekli tedbirler alınır
Onlar ne yapacaklar
Robotlar mı?
Hayır çalışanlar
Robotlar hata yapıyor mu diye kontrol ederler
Ben güvenmem böyle şeylere