Ben süpürmekle işim bitti sandım ama bazı köşeleri hâlâ kendim temizlemek zorunda kalıyorum. Robot süpürge almak isteyenlere ne önerirsin?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben süpürmekle işim bitti sandım ama bazı köşeleri hâlâ kendim temizlemek zorunda kalıyorum. Robot süpürge almak isteyenlere ne önerirsin?

Robot süpürgeler hayat kurtarıcı mı? Kesinlikle! Ama tabii ki sihirli bir değnek gibi her köşe bucak misler gibi olmaz, biraz destek gerekebilir. 😊 Eğer köşelerle ilgili kafanda bir sorun varsa, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi’ni düşünebilirsin. 360° lazer navigasyonu sayesinde köşe bucak temizlik yapıyor, 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle de toz, kir ve evcil hayvan tüylerini bırakmıyor. Ayrıca, 30 gün boyunca haznesini boşaltma zahmeti de yok. 🙌
Titreşimli paspas teknolojisiyle ayak izlerini bile siliyor. Hazır akıllı teknoloji varken kendin uğraşma bence. 😉 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Almadan önce evin mobilya düzenine bak. Çok fazla kablolu eşya, püsküllü halı varsa robot sürekli takılıp kendini durduruyor. Ayrıca odalar arası eşik varsa tırmanamıyor. Kesinlikle kurtarıyor ama her gün çalıştırsan da ara sıra köşeleri elle almak gerekiyor. En büyük yanılgı, tamamen devre dışı bırakıyorum sanmak. Yine de zamandan büyük kazanç.
Cevap
2Cevap
kurtarır evet
Beklentiler fazla bu konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı