Sağlık Arkadaşlar köprücük kemiğimin oralar kaşınıyor arkadaşlar aynada baktığımda mavi damarların belirginleştiğini gördüm varis olabili? Bihayrannn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Varis olabilir mi köprücük kemiği çevresi göğüs üstü Güncellemeler+1 yıl Çok korkuyorum yaa yani kaşınmaya başladı bugün bi süredir de kaşımıyor aynada baktım mavi damarlar belirginleşmiş böyle Arkadaşlar köprücük kemiğimin oralar kaşınıyor arkadaşlar aynada baktığımda mavi damarların belirginleştiğini gördüm varis olabili? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serafettinkansiz Takip Et FenomenYoda Yaş: 121 +1 yıl Sağlık konusunda 689 cevap paylaştı. havuza falan mı gittin ya da güneşin altında çok mu kaldın? 0 0 Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kilo mu verdin? Benim de kilo verince damarlarımın rengi belirginleşiyor görünmeye başlıyor yani 0 1 Yorumla mavikelebek1995 +1 yıl Varis olduğunu zannetmiyorum çünkü orada varis olmaz Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Sağlık konusunda 693 cevap paylaştı. Varis genelde basınç oluşan yerlerde olur yani bacaklarda ayaklarda.. Yediğin bir şey dokunmuş olabilir Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum 0 0 Yorumla
Elendil77 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yazdan sıcaktan dikkat etmek lazımm 0 2 Yorumla Bihayrannn +1 yıl Varis mi Yorumla Elendil77 +1 yıl Sanmam daha çok mantar olabilir. Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Varis bacakta olur korkma kuzum 0 11 Yorumla Giflendin +1 yıl Görebilir miyim, muhtemelen kaşıntıdan dolayı belirginleşmiştir ama önceden de var mıydı acaba Yorumla Giflendin +1 yıl Korkacak bir şey yoktur ya Yorumla Giflendin +1 yıl Beyaz tenli ve ince yapılısındır muhtemelen Yorumla Bihayrannn +1 yıl Ama mavi damarlar belirgin değildi Yorumla Bihayrannn +1 yıl Kaşıntıdan sonra öyle oldu Yorumla Giflendin +1 yıl Kaşıntıya bağlıdır o zaman hiç korkulacak bir şey yok, kesin fotoda bile belli olmazdır Yorumla Bihayrannn +1 yıl Ama kaşıntı neden var uyuz mu oldum salgın var diyorlar Yorumla Giflendin +1 yıl Yok be ne uyuzu 😅 Yorumla Bihayrannn +1 yıl Ama internette kaşıntıdan sonra mavi damarlar çıkıyorsa ya da mavi damarların olduğu yerler kaşınıyorsa varis yazıyo Yorumla Giflendin +1 yıl Senin tenin gösteriyordur, normalde görünmez senin ten rengin kalınlığı vs Yorumla Bihayrannn +1 yıl Bende de görülmüyordu normalde tenimin kalınlığının değişecek hali yok ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
havuza falan mı gittin ya da güneşin altında çok mu kaldın?
Kilo mu verdin? Benim de kilo verince damarlarımın rengi belirginleşiyor görünmeye başlıyor yani
Varis olduğunu zannetmiyorum çünkü orada varis olmaz
Varis genelde basınç oluşan yerlerde olur yani bacaklarda ayaklarda..
Yediğin bir şey dokunmuş olabilir Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum
Yazdan sıcaktan dikkat etmek lazımm
Varis mi
Sanmam daha çok mantar olabilir.
Varis bacakta olur korkma kuzum
Görebilir miyim, muhtemelen kaşıntıdan dolayı belirginleşmiştir ama önceden de var mıydı acaba
Korkacak bir şey yoktur ya
Beyaz tenli ve ince yapılısındır muhtemelen
Ama mavi damarlar belirgin değildi
Kaşıntıdan sonra öyle oldu
Kaşıntıya bağlıdır o zaman hiç korkulacak bir şey yok, kesin fotoda bile belli olmazdır
Ama kaşıntı neden var uyuz mu oldum salgın var diyorlar
Yok be ne uyuzu 😅
Ama internette kaşıntıdan sonra mavi damarlar çıkıyorsa ya da mavi damarların olduğu yerler kaşınıyorsa varis yazıyo
Senin tenin gösteriyordur, normalde görünmez senin ten rengin kalınlığı vs
Bende de görülmüyordu normalde tenimin kalınlığının değişecek hali yok ya
Varis bacakta olur bildiğim kadarı ile