Sağlık İlaçların kaçta kaçını devlet ödüyor? İlacı devletin karşılayıp karşılamadığını eczaneye gitmeden öğrenemez miyim? Ege_Guzeli Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İlaçların kaçta kaçını devlet ödüyor?İlacı Devletin karşılayıp karşılamadığını eczaneye gitmeden öğrenemez miyim? Güncellemeler+1 yıl Güncelll İlaçların kaçta kaçını devlet ödüyor? İlacı devletin karşılayıp karşılamadığını eczaneye gitmeden öğrenemez miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. %70 ini karşılıyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sigorta var ise sigorta karşılar onuda google ye sor yani ben mi söylim hep 0 15 Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Karşılamıyormuş Yorumla SAblaK +1 yıl Demek ki senin baktığın ilacı karşılamıyor Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Yo ödüyor ama fark çıkıyor muayene ücreti galan SGK bir işe yaramıyor Yorumla SAblaK +1 yıl Nasıl yani 😂, ödüyor mu ödemiyor mu anlamadım Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl İlaç normalde 85-45 lira iki tane reçeteyle bana 45 tl fark 90kusur lira da muayene ücreti çıkarıyor😂😂😂 ödüyor mu sen karar ver Yorumla SAblaK +1 yıl 85+45=130lira iki ilaç yani sen 45.90 krş mi ödedin böyle mi 😂 Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Yok 45+90=135 reçeteli hali😂😂😂 ödemedim almadım henüz Yorumla SAblaK +1 yıl O zaman sende sağlık sigortası yok 😂😅 Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Var:) Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Kadının sağlık sigortası olmaması pek mümkün değil benim olmasa direk babamın üzerine geçiyorum zaten mantıken Yorumla SAblaK +1 yıl Tamam sigorta var diyelim demek ki ilaç daha pahalı normal fiyatlarına da baktın mı ilaçların Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Okuduğunu gerçekten anlamıyor musun? Yorumla SAblaK +1 yıl O zaman reçete ile alma ilaçları dışarıdan al Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Antibiyotik var reçete de. Neyse zaten sorun o değil. İyi geceler. Yorumla SAblaK +1 yıl İyi geceler 😅 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır öğrenmen için eczane sisteme girmeli 1 2 Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl Sagolun Yorumla kanarya001907 +1 yıl Sende sağol Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl %sıfır çünkü bir ilaç karşısında pirim ödüyoruz sadece göçmen lerin gider devletten 0 0 Yorumla
Vlaad Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl %70 ini karşılıyor 0 3 Yorumla Vlaad +1 yıl Pardon %85 Yorumla Ege_Guzeli +1 yıl İnternette 95-90 olarak buldum ama inşallah 85 ve üzeridir Yorumla Vlaad +1 yıl Bizim 420 tl olan bir ilaca 60 tl ödemiştik. 420 den biraz daha gazlaydı hatta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
%70 ini karşılıyor diye biliyorum
Sigorta var ise sigorta karşılar onuda google ye sor yani ben mi söylim hep
Karşılamıyormuş
Demek ki senin baktığın ilacı karşılamıyor
Yo ödüyor ama fark çıkıyor muayene ücreti galan SGK bir işe yaramıyor
Nasıl yani 😂, ödüyor mu ödemiyor mu anlamadım
İlaç normalde 85-45 lira iki tane reçeteyle bana 45 tl fark 90kusur lira da muayene ücreti çıkarıyor😂😂😂 ödüyor mu sen karar ver
85+45=130lira iki ilaç yani sen 45.90 krş mi ödedin böyle mi 😂
Yok 45+90=135 reçeteli hali😂😂😂 ödemedim almadım henüz
O zaman sende sağlık sigortası yok 😂😅
Var:)
Kadının sağlık sigortası olmaması pek mümkün değil benim olmasa direk babamın üzerine geçiyorum zaten mantıken
Tamam sigorta var diyelim demek ki ilaç daha pahalı normal fiyatlarına da baktın mı ilaçların
Okuduğunu gerçekten anlamıyor musun?
O zaman reçete ile alma ilaçları dışarıdan al
Antibiyotik var reçete de. Neyse zaten sorun o değil. İyi geceler.
İyi geceler 😅
Hayır öğrenmen için eczane sisteme girmeli
Sagolun
Sende sağol
%sıfır çünkü bir ilaç karşısında pirim ödüyoruz sadece göçmen lerin gider devletten
%70 ini karşılıyor
Pardon %85
İnternette 95-90 olarak buldum ama inşallah 85 ve üzeridir
Bizim 420 tl olan bir ilaca 60 tl ödemiştik. 420 den biraz daha gazlaydı hatta
Ne lazımsa ben yaparim