Kaşıntı yok, ağrı yok. Ama yayılıyorlar. Senelerdir var. Bacağımda var, sırtımda var omzumda var. Çıkmaya devam ediyorlar. Hastalık belirtisi mi bunlar?

Kaşıntı yok, ağrı yok. Ama yayılıyorlar. Senelerdir var. Bacağımda var, sırtımda var omzumda var. Çıkmaya devam ediyorlar. Hastalık belirtisi mi bunlar?

Gül hastalığına benziyor bir an önce bir dermatoloji randevusu almanız iyi olur yorumlardaki kötü duruyor vs diyen sığırlara bakmayın siz sağlık sorunu sonuçta gidin tanı konsun tedavi başlatsınlar
Cevap
14Cevap
Keratosks pilarise benziyor. Bsy yapamazsin cok sey denedim gitmiyor. Bulasici degil
Yorumdakiler bos yapmis. Erkek bacagi degil bakimsiz da degil. Go”t go”t konusmayin
Bir cildiye doktoruna görünmek daha doprı yanıtlar almanı sağlayacaktır...
Erkek bacağı sandım knk kusura bakma bu arada sana diyim karaciğer problemin var bu yara ve sivilcelerin ana sorumlusu karaciğer sana şunu sorayım çok mu abur cubur yağlı tüketiyosun
Önce cildiyeye görün bence. Duruma göre allerji testine gönderir.
Güzelim bacaklara yazık olmuş. Cildiyeye gitmeni öneririm
Bunu buraya atacagina bi cildiye doktoruna gostersen daha iyi degil mi
Killarini falan aldigin için mi oluyor peki bu durum
Ağdayla aliyorum ama
Vücudun cok mu hassas
Hayir o kadar degil. Virus boyle yapar mi kandan bulaşan hastaliklar falan? Cildiye mi bakiyor
Ne zamandan beri bu durum var genellikle killari aldiktan sonra olabiliyor
Su an 18 yasindayim ve 14 yasimdan falan var. Ama o zaman bu kadar yoktu. Sene geçtikçe çoğalıyor tesadufen farkediyorum çünkü kaşıntı ya da agri olmuyor hic
Daha önce hiç kontrole gittin mi peki
Hayir hic gitmedim. Cicek hastaligi gecirmistim ergenlikte o zaman gittim ama bacagimi hep kaşıyordum o yaraları falan. Ondandir dedim belki ama çoğalması tuhaf geldi
Msjj atabilir misin birkaç bir şey sorabilir miyim
Buradan sorabilirsiniz
bunlar ne kızım doktoraaa
Bacak fotosunda erkeksin sandım, sonradan kız oldugunu anlayabildim. Kendine biraz bak.
Killarimi zaten aliyorum su an alamadim sadece o kadar da yok ayrica sadece leke var vücudumda bakimsiz miyim yani ne alaka? Belki hastaliktan kaynakli?
Kendine nasıl bakıyorsun mesela vücudundan cildinden kimyevi maddelerden uzak tutuyor musun doğal ürünler kullanmayı tercih ediyor musun? Beslenme de aynı şekilde, dikkat ediyor musun?
Sivilci baya leke değil
Bacaklarindakiler seksi goruniyir kollarindakiler kotu
Ne seksisi ne sacmaliyorsun ya ben sana guzel gorunuyor diye mi soruyorum hastalik mi bu diyorum
Yok ya ne hastaligi ayrixa yalanmi soyluom alllaa allaaa
hayir sicaktan olan seyler
Yeni degil ama senelerdir boyle ve her sene bakiyorum ki gittikce daha da kotu oluyor. Ama hic agri, kasinti falan hicbir sey yok
agri kasinti yapmaz ama neyse gizlisn ya
Sogutucu goruntu
Evet de elimde değil
Ergenlik donemin yogunmi gecti
Hayir cicek hastaligi gecirdim ergenlikte ama cikmaya devam ediyor onlarin izleri de olsa. Yuzumde hic yok. Vucudumda boyle
Anladim
Doktora git
Kansersin gecmis olsun
Yok ya denizde yak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?