Sağlık Hastanede Kafkas olduğumu öğrendim, bilgisi olan var mı? ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bir bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar? Aile büyüklerim hep soyumuzun Kafkaslar’dan geldiğini söylemiştir Hastanede Kafkas olduğumu öğrendim, bilgisi olan var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bunu nasıl yaptırdın acaba? Çok merak ediyorum bende Ermeni asıllıyım ama yine de kontrol ettirmek isterdim 0 1 Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Hastahaneye solunum testi yaptırmak istediğini söyle (devlet), verdikleri kağıtta her şey yazıyor kökenin vs Yorumla
_JuNo_ Takip Et Xper 3 Yaş: 102 +1 yıl Büyük ihtimal Çerkessin… Aslen nerelisin hangi boya mensup olduğunu söyleyebilirim 0 5 Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Baba tarafı Adıyamanlı anne tarafı kahramanmaraşlı ben Gaziantep’te doğdum büyüdüm Yorumla _JuNo_ +1 yıl Anne tarafının Çerkes olma ihtimali daha yüksek görünüyor ve Kabardey boyuna mensup olabilirler Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Biraz profesyonel konuştun Yorumla _JuNo_ +1 yıl Çünkü bende Çerkesim Türkiye’de hangi şehirlerde yoğunlukta olduğunu biliyorum Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Çerkes olmak nasıl bir duygu acaba bilemiyorum Yorumla
Kansawuğur Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Kafkas köken güzeldir. Ama orada bira değil çaça içiliyor. 0 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kafkas tınılarını severim 0 1 Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl 😌 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Etnik kökenimiz aynı desene. 0 2 Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl O halde birlikte bira içip Kafkas dansı yapalım :) Yorumla CptSimonRiley +1 yıl https://youtu.be/lJh9ydCjaFI Yorumla
handeedizd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Solunum testini ne için yaptırdın? 0 3 Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Sürekli öksürüyordum ciğerim ağrıyordu sigaranın zararlarına uğradım şu an içmiyorum ve gayet rahatım nedense uzun bir açıklamada bulundum 😂 Yorumla handeedizd +1 yıl Nasıl çıktı sonuç Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Sonuçlar o kadar da iyi çıkmadı ve ömür boyu dumana maruz kalmam yasaklandı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu nasıl yaptırdın acaba? Çok merak ediyorum bende Ermeni asıllıyım ama yine de kontrol ettirmek isterdim
Hastahaneye solunum testi yaptırmak istediğini söyle (devlet), verdikleri kağıtta her şey yazıyor kökenin vs
Büyük ihtimal Çerkessin… Aslen nerelisin hangi boya mensup olduğunu söyleyebilirim
Baba tarafı Adıyamanlı anne tarafı kahramanmaraşlı ben Gaziantep’te doğdum büyüdüm
Anne tarafının Çerkes olma ihtimali daha yüksek görünüyor ve Kabardey boyuna mensup olabilirler
Biraz profesyonel konuştun
Çünkü bende Çerkesim Türkiye’de hangi şehirlerde yoğunlukta olduğunu biliyorum
Çerkes olmak nasıl bir duygu acaba bilemiyorum
Kafkas köken güzeldir. Ama orada bira değil çaça içiliyor.
Kafkas tınılarını severim
😌
Etnik kökenimiz aynı desene.
O halde birlikte bira içip Kafkas dansı yapalım :)
https://youtu.be/lJh9ydCjaFI
iyidir kafkas olmak. gurur duy
Solunum testini ne için yaptırdın?
Sürekli öksürüyordum ciğerim ağrıyordu sigaranın zararlarına uğradım şu an içmiyorum ve gayet rahatım nedense uzun bir açıklamada bulundum 😂
Nasıl çıktı sonuç
Sonuçlar o kadar da iyi çıkmadı ve ömür boyu dumana maruz kalmam yasaklandı