Sağlık Yumurtalık transferi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yumurtalık donasyonu hakkında bilginiz var mı? anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Aranızda kısır falan var mı? Eşi kısır olan? Yumurta donasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yumurtalık transferi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yumurtalık donasyonu hakkında bilginiz var mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Atyaprakkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Başka yöntemler dene. 0 2 Yorumla anothernightout +1 yıl Ya kısır olan ben değilim ki. Soruyorum sadece Yorumla Atyaprakkelebek +1 yıl Kadın doğası herşeye uyumlu değil. Yumurta hassas bir şey. Çocuk sahibi olmanın başka yöntemleride var. Taşıyıcı kullanabilir ilgili şahıs. Yorumla
byalibey Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kısır demek mi ne 0 4 Yorumla anothernightout +1 yıl Evet yani çocuğu olmuyorsa Yorumla byalibey +1 yıl Senin durum mu böyle Yorumla byalibey +1 yıl ? Yorumla anothernightout +1 yıl DeğilYa kısır olan ben değilim ki. Soruyorum sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Başka yöntemler dene.
Ya kısır olan ben değilim ki. Soruyorum sadece
Kadın doğası herşeye uyumlu değil. Yumurta hassas bir şey. Çocuk sahibi olmanın başka yöntemleride var. Taşıyıcı kullanabilir ilgili şahıs.
Kısır demek mi ne
Evet yani çocuğu olmuyorsa
Senin durum mu böyle
?
Değil
Ya kısır olan ben değilim ki. Soruyorum sadece