Sağlık Dudak dolgum aylar sonra şişti, neden olabilir? sushikekii Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 beş ay önce yaptırdım ama her ateşim çıktığında dudaklarım şişiyor neden sizce 😣😣😣 Dudak dolgum aylar sonra şişti, neden olabilir? Cevapla Dolgu Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bune boyle mk korktum. Hastaligini hemen atlat 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 820 cevap paylaştı. Bence anormal bir durum var doktora git bi görün derim ama şiştigi zaman git 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cok kotu duruyor orjinal gibi olmuyor odem yapti? Ates yapar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gerçekmi bu ya yoksa billurunamı soruyorsun öyle 0 1 Yorumla gamzeeeeeeeee1 +1 yıl dskjfdf Yorumla
hatice4566 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ne bu dudak dolgu sevdası kendi dudağın yetmiyor mu 0 0 Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Basurunu buraya atmak yasak değil mi? 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. Çok iyi oral seks çekersin 0 0 Yorumla
Aleyna__Özkızıltaş Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ALLAHINDAN bulmuşsun ne diyeyim geçmiş olsun 2 0 Yorumla
user9873627292 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl çok kötü olmuş ya düzelir inş 0 1 Yorumla sushikekii +1 yıl iniyor 1 gün sonra ama her hasta oldugumda böyle 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bune boyle mk korktum. Hastaligini hemen atlat
Bence anormal bir durum var doktora git bi görün derim ama şiştigi zaman git
Cok kotu duruyor orjinal gibi olmuyor odem yapti? Ates yapar.
Gerçekmi bu ya yoksa billurunamı soruyorsun öyle
Gerçekmi bu ya yoksa billurunamı soruyorsun öyle
dskjfdf
Ne bu dudak dolgu sevdası kendi dudağın yetmiyor mu
Bünye kabul etmemiştir
Basurunu buraya atmak yasak değil mi?
flappy bird ile akrabalık var mı :d
Hahah enfeksiyon olecesen😂
Bu ne ya patlamaz demi 😅
Çok iyi oral seks çekersin
İyi oluyor oh
Mamadou Niang gibi olmussun kardeşim ya :(