Kilo alamıyorum çok özgüvensizim, herkes soruya?

Evet! Herkese merhaba arkadaşlar. Buraya beni getiren şey kilomdan artık gerçekten rahatsız olmam. 20 yaşında orta güzellikte bir kızım. Şu an ki kilom 44 . Tam olarak giriş vermeden önce, lütfenn teselli edici yorumlar yazmak yerinde gerçekten işe yarayacak bilgiler verirseniz sevinirim. Kendimi bildim bileli zaten fazla kilosu olmayan biriydim bu arada boyum 163 civarı gibi bir şey yakın zamanlarda ölçmedim. Kemik yapısı olarak ince kemikli olduöum için kilo aldığım zaman ete dolgun olurum. Şuanda da aslında kemikten ibaret değilim ama özgüvenim düşüyor yaşımı göstermiyorum. Giydiöim şeyleri yakıştırmıyorum. İnanırmısınız sırf bu yüzden alışveriş bile yapmıyorum kilo alıyımda ona uygun alıyım böyle bir şey alıpta giyesim gelmiyor o kadar taktım yani. Metobolizmam hızlı çalışıyor yediğimi oturduğum yerden bile yaka biliyorum. Spor salonu falan önermeyin ailem izin vermiyor. Aynı şekilde diyetisyen. Kan tahlilim falan normal. Ama galiba kurdum var, bunun içinde önere bileceğiniz bir şey varsa lütfen yazın. Şuanlık bi ilaç var onu kullanıyorum. Ama mesela 1 hafta sıkı şekilde öğün olarak falan ilerlersem kontröllü aldığımı fark ediyorum. Bıraktığım gibi düşüyorum tekrar. Benim gerçemten bu bana kilo aldıracak psikolojisine sokacak bi tarif mi diyim, plan mı diyim artık her neyse ondan lazım. buraya kadar geldiysenn, Yorum yapmadan geçmeee💗💗💗

Kilo alamıyorum çok özgüvensizim, herkes soruya?