Yürüyüş bozukluğum var nedeni ameliyat vs. değil küçüklükten bu düzelir mi?
Siz kızlar yürüyüşü kötü biriyle çıkarmısınız yani hor görürmüsünüz?
Siz kızlar yürüyüşü kötü biriyle çıkarmısınız yani hor görürmüsünüz?
Erkeklerde pek sorun olmuyoda bazen bayanlarda gruyorum cok tuhafoluyo. bende cok kiviriyomusum yururken son zamanlarda buna dikkat ettim gectiyururken surekli aklimda tutuyorum adimlarimi dikkatli hatta sayarak atiyorum sende bir dene
Neden hor goriyim ki o da Allah kulu kimse kusursuz değildir abi
Haksiz miyim
Yürüyüşünde ne gibi bozukluklar var abi
Bilmem anlatamıyorum yani tanımlayamıyorum arkadaşım bacaklarını düz tut çok yayıyon falan diyo ayak yönüm normal düzgün yürümeye kalkınca değişik yürüyormuş gibi hissediyorum utanıyorum falan işler iyice boka sarıyo artık bıktım sanki bir şiir okurken biyerde takılıp tonlamaları vs batırmış gibi. Moralim çok kötü
Oooooo öyle çok yürüyen var bende özür gibi bir şey sandim
Yürüyüş bozuklukları çoğu düzeltilebilir, aynı zamanda bir sağlık sorunudur. Yürüyüşünüzü biraz anlatabilir misiniz. Belki buradan yardımcı olabilirim ya da tedavisi için yönlendirebilirim
Tarif edebildiğim kadarıyla anlatacağım. Şimdi yürürken heryerimin oynadığını söylüyorlar hani bir şiir okursunuz düzgünn ve güzel sonradan biyerde işler b. ka sarar ya çekingenlik olunca yürürken sanki sarhoş gibi ya adımlarımın boyu dengesiz ya da sağa sola sallanarak. O kadar durum vahimki arkadaşlarım uzaktan yürüyüşünden tanıdım demeye başladı. Yukarı aşşağı zıplar gibi oluyor bazen. Bazende çok saçma hamleler yapıyorum kalabalıkta vs bundan o kadar çok kötü hissediyorum ki anlatamam :(
en kısa sürede fizik tıp ve rehabilitasyon hekimine başvurursanız yardımcı olur. Normal bir yürüyüş değil çünkü. Kas kuvvetsizliği kaynaklı olabilir ya da denge probleminiz de olabilir. Mutlaka araştırılması gerekir. Aksatmayın lütfen
Rica ederim. Sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle :)
Cevap
0Cevap
bilmem belki bizim çıktığımızda kötü yürüyordur annem hiç beğenmiyor mesela ama yavaş yavaş daha çok dikkatle çok fazla yürüyerek bu sorunu halledebilirsin bence pek anlamadım ne tür bozukluklar ama bunlar herşey için geçerlidir
O bendede vardi once parmak ucuna sonar topuga basiyodum gecti cok komik gozukuyo? :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar