Psikoloğun böyle yapması doğrumu?

Ben geçtiğimiz aylarda depresyon tedavisi için bir psikologa baş vurdum daha doğrusu kardeşim buldu arkadaş ortamından kopmustum kimsem yoktu filan hani iyice dagaldım sevdiğim birisi vardı başka birisiyle evlendi aldatıldım filan üç sene boyunca çok zor zamandan geçtim sonra işte gidiyim dedim gittim baktım 25 yasında henüz yeni bir psikologla tanıştım sonra bu bana ne yapabilirki dedim sonra her hafta gel dedi bana pazartesi günleri her hafta gittim derken konuşmalar samimi oldu iyice bende gitmeye devam ettim uyumumuz tutunca sonra iki haftaya bir gel dedi öyle yaptım spora basladım tekrar okula başladım filan öyle kurslara filan sonra bu her gittiğim de çaylar kahveler filan iyice muhabbet ilerliyordu saatim gecmesine rağmen boş ver sen konuş diyordu ek olarak konuşuyorduk hala sonra bunun orada bir arkadaşı varmıs beni onunla tanıştırdı kızda iyi birisi gibi işte gidip geldikçe onunla da selamlaşıyordum filan onunla da oturduk beraber çay filan içtik doktorum ben o üçümüz sonra siz şimdi arkadaşmısınız diyerek öne sordu kız bana baktı ben kıza baktım yanii evet dedi o ben de evet dedim ekleştik filan derken doktorum bir gün ummadığım anda kesti terapiyi sen iyisin dedi bitirdi yani anlamadım daha önce birlikte karar vericegiz derken kendisi bitirdi niye böyle yaptı onuda anlamadım tanıstırdığı arkadasıda ne yazıyor ne mesaj atıyor yani bir değişik kıza soru sormadan anlatmıyor ya da kendiside bana bir şey sormuyor ekleştik ama hiç yazmadı da şimdi gitmiyorum seansa da zaten bitirdi ee yani bilemedim

Psikoloğun böyle yapması doğrumu?