Ben geçtiğimiz aylarda depresyon tedavisi için bir psikologa baş vurdum daha doğrusu kardeşim buldu arkadaş ortamından kopmustum kimsem yoktu filan hani iyice dagaldım sevdiğim birisi vardı başka birisiyle evlendi aldatıldım filan üç sene boyunca çok zor zamandan geçtim sonra işte gidiyim dedim gittim baktım 25 yasında henüz yeni bir psikologla tanıştım sonra bu bana ne yapabilirki dedim sonra her hafta gel dedi bana pazartesi günleri her hafta gittim derken konuşmalar samimi oldu iyice bende gitmeye devam ettim uyumumuz tutunca sonra iki haftaya bir gel dedi öyle yaptım spora basladım tekrar okula başladım filan öyle kurslara filan sonra bu her gittiğim de çaylar kahveler filan iyice muhabbet ilerliyordu saatim gecmesine rağmen boş ver sen konuş diyordu ek olarak konuşuyorduk hala sonra bunun orada bir arkadaşı varmıs beni onunla tanıştırdı kızda iyi birisi gibi işte gidip geldikçe onunla da selamlaşıyordum filan onunla da oturduk beraber çay filan içtik doktorum ben o üçümüz sonra siz şimdi arkadaşmısınız diyerek öne sordu kız bana baktı ben kıza baktım yanii evet dedi o ben de evet dedim ekleştik filan derken doktorum bir gün ummadığım anda kesti terapiyi sen iyisin dedi bitirdi yani anlamadım daha önce birlikte karar vericegiz derken kendisi bitirdi niye böyle yaptı onuda anlamadım tanıstırdığı arkadasıda ne yazıyor ne mesaj atıyor yani bir değişik kıza soru sormadan anlatmıyor ya da kendiside bana bir şey sormuyor ekleştik ama hiç yazmadı da şimdi gitmiyorum seansa da zaten bitirdi ee yani bilemedim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Adam terapi işe yarıyormu diye denemiş gibi geldi bana. Baktı arkadaş edinme konusunda sıkıntı çekmiyorsun okula sporada başladın belliki düzeldin.. kendisi direkt bitirmesinin sebebi sen belki devam etmek istersin diye olabilir
Ne devam edecem ya bana birden pat diye bitirelim istersen dedi bitti yani bende tamam dedim bitti yani ee şimdi noldu o kız n'olacak ozaman oda değişik zaten yazmıyor filan görüşmedik bir daha da kendisi arkadaş gibi yanastı benmi dedim kahve çay içelim diye her gitmem de kahveler çaylar otur Allah askına diye diretmelrt
Her Hareketleri Terapi içindi
Baksana işe Yaramış
@BeyEfendiBirisiX ne yönden ise yaramıs
Bu nasıl hikaye be. Detaylı yazmışsın ama Dr un ne düşündüğünü bir türlu anlamadım
Bilmiyorum ki işte doktorla baya samimi oldu arkadaşa bagladık iyice diyemi pat diye kesti terapiyi anlamadım bana diyordu ki sen farklısın diğerlerinden diyordu saatlerce konuşuyorduk sonra işte Allah yollarımızı birleştirdi filan dedi kendisi yani bilmiyorum ki sonra da pat bitirdi
Bence aklı karışıktı seni beğendi sanırsam. Sonra başkasıni buldu. Yoksa başka mantıkli açılmasi yok bunun
Doktorum da bayandı ya ne beğenmesi bildiğin kanka muhabbetine çevirdi seansı
Ben erkek sandım ne bileyim 😃 bir türlü anlam veremedim. Belki de tedavinin parçası idi
Ee şimdi nolacak alıştırdı filan tuttu yanındaki arkadaşını da bana kitledi oda Zaten bir garip ne yazıyor ne soruyor kendisiyle de seans bitti bir daha da görüşmedik ben gidiyimmi bı buna tatlı alıp şöyle bir ağzını yoklamays
İçinde kalacağına git ne kaybedersinki. Ama çaktırmadan yokla
Öyle doktor hasta ilişkisi olmaz bildiğin asılmış önce sonra kaçmış başka bı nedendn
Doktorum da bayandı
Seninle her Görüşmesi Sadece iş içindi
Ee niye bu böyle davrandı ozaman
Seninle her Görüşmesi Sadece iş içindi
Bunu defalarca Oku Belki Anlarsın
Peki nasıl işe yaramış her hareketi dedin hangi hareketlerleri
ikinizi mi idare edecekti anlamadım
Doktorum da bayandı iyice muhabbet arkadaşa bağlandı gibi olunca galiba kesti seansı iyide ben istemedim ki arkadaşa bağlamak kendisi bana arkadaş gibi davrandı
ilginc oyleyse
Değil tabi
Yani ben anlamadım niye samimiyet kurdu niye birden kesti seansı ne ara bitirdi
Sen i kullanıyor
Nasıl kullanma
Mastirbasyon icin malzeme toplutor
Yanlış