Onu bende sana sorayım ben ne yapayım bende istiyorum hayatımda biri olsun ciddiyetli evlilik olsun istiyorum ama olmuyorsa ben ne yapayım fiziğe mi yöneleyim, iş hayatına mı, daha çok para kazanmaya mı hangisi olsun
Öylesin hatun, bozma moralini depresif hissettiğinde aynaya bak ve de off karıya bak be taş taş. ya da buradan bir abazayı bul ve sana sınırsız ilgi versin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çekici olmak için kilo almak veya kilo vermek mi önemli olan sence
Ne gerekiyor yüz güzelliğini o bende yok mecbur fiziğime odaklanmaliyim.
Niye bu tür yüz güzelliği olmadığını düşünenler başka fikirlere giriyor anlamış değilim cidden
Ne yapayım bende sevgilim olsun istiyorum beğenen yok ne yapmalıyım kardeşim...
5 yıldır yalnızım.
Onu bende sana sorayım ben ne yapayım bende istiyorum hayatımda biri olsun ciddiyetli evlilik olsun istiyorum ama olmuyorsa ben ne yapayım fiziğe mi yöneleyim, iş hayatına mı, daha çok para kazanmaya mı hangisi olsun
Biraz etlibolsun ele gelsin zaten minnak
Buseferde bakan olmuyor zaten yüzüm ahım şahim değil.
Hayır ya benim çok ilgimi çekiyor dün birini gördüm tam tarifine uyyoru çok tatlıydı😂
Çirkin bile denilebilir yüzüm maalesef kimse bakmıyor çünkü dekolte giysem dahi.
Dekolte giymeee görmeden bişey dihemiycrm yaş kac
23 yasindayim
Aslında iyi yaa hangi sehir
Balikesiir Gönen
Yakiniz heee
Kafamı kurcalamaaa
Deneylim😂
48 52 kg arası iyidir
Teşekkürler 🙏
Sen iyisindir diye düşünüyorum
Sevgilim olmuyor hiç yaş 23...
Baliketliyim belkide yüzümü begenmiyorlar...
Çünkü en şişman kızın bile sevgilisi oluyor.
Yüzden olabilir
Aynen
46 - 48 Kilo arası
Teşekkürler🙏
Rica ederim çekici olmak, sadece kilo ile ilgili değil. Yüz güzelliği beden dili, bakışlar ve göz teması hepsi birleşince çekiciliği belirliyor
Bende yüz güzelliği yok bakış filan var giyim kuşam makyaj var kimse bakmıyor...
Güzel bir tarza sahipsen ve yoğun göz teması kurabiliyorsan dikkat çekicisin demektir. Kendi yüzüne on üzerinden kaç verirsin
5 puan anca...
Veririm
Gayet yeterli, herhangi bir problem yok.. Anlatamadığın başka bir problem var mı? Çünkü bunlar birleşince çekici biri oluyorsun
Nebileyim ben bakan eden yok...
Bilemiyorum normalde, of hatun fena olması lazım
Değilim..
Öylesin hatun, bozma moralini depresif hissettiğinde aynaya bak ve de off karıya bak be taş taş. ya da buradan bir abazayı bul ve sana sınırsız ilgi versin
49 48 iyidir
Teşekkürler 🙏
45-50 max
47 olmalı
45..