Güzellik & Bakım Size göre güzel bir kızın kilosu ne kadar olmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zayıf olmalı Normal Kilosunda Olmalı Balık Etli Olmalı Şişman Olmalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Size göre güzel bir kızın kilosu ne kadar olmalı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nazzww_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Kadın kendini nasıl beğeniyorsa öyle olmalı insanlar karar vermez 1 2 Yorumla Soran +1 yıl insanlar karar versin demedim sizin güzellik algınız nasıl anlamında sordum Yorumla nazzww_0 +1 yıl ben de kadın kendini nasıl beğeniyorsa öyle olmalı dedim yani kilolu zayıf fark etmez bana göre o anlamda dedim 🤗 Yorumla
redbulll3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ben herzaman manken gibilerden hoslanmisimdir baliketlide degil zayifta degil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl normal oluyor o zamann Yorumla redbulll3434 +1 yıl Evet normal fizikli Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 695 cevap paylaştı. Normal veya zayıf 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Balık etli olmalıSen nasılsın peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl diyetisyenin ağzından söylüyorum 6 kilo fazlam var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm boy kilo kaç peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadın kendini nasıl beğeniyorsa öyle olmalı insanlar karar vermez
insanlar karar versin demedim sizin güzellik algınız nasıl anlamında sordum
ben de kadın kendini nasıl beğeniyorsa öyle olmalı dedim yani kilolu zayıf fark etmez bana göre o anlamda dedim 🤗
Ben herzaman manken gibilerden hoslanmisimdir baliketlide degil zayifta degil
normal oluyor o zamann
Evet normal fizikli
Taşıyabileceğim kadar
Normal veya zayıf
Normal kilosunda olmakı
Ideal kilosunda olmalı
Balık etli olmalı
Sen nasılsın peki
diyetisyenin ağzından söylüyorum 6 kilo fazlam var
Hmm boy kilo kaç peki