Sağlık Yarın diyet ve spora başlıyorum, siz ne zaman başlıyorsunuz 😃? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 İhtiyacınız var mı ya da Güncellemeler+1 yıl Neyse eski halime dönme vakti geldi dkfkf Yarın diyet ve spora başlıyorum, siz ne zaman başlıyorsunuz 😃? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 402 cevap paylaştı. Ben oruç işine girmek istiyorum en az 3 gün hiç birsey yememek sadece su cay kahve VS olsa iyi olurdu da cesaret edemedim henüz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmaz hasta olursun Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Benim hayat tarzım öyle zaten geç kalmışsın hep brc oyaladı seni 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 7 sene yaptım oandemi bozdu Yorumla Atabinenantalyalı +1 yıl Toplarsın bro bas bas bas Yorumla Soran +1 yıl 3 5 aya toparlanır vücut zaten kas hafızam çoktır djdjd Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bende hafta içi başlamayı düşünüyorum 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Başka Yorumla Bilgolog +1 yıl Başka ne?😀 Yorumla Soran +1 yıl Başla yani Jsjdf demek istedim Yorumla Bilgolog +1 yıl Heee djdj Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 Yorumla
sashi Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eğlence amaçlı denemek isterim diyeti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dene sashi Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Spor yapamıyorum ben 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Xxxdilaraxxxx +1 yıl Yorucu Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İhtiyacım yok şükür. Sana kolay gele. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kilo almıyorum dünyaları da yesem Max 56 oluyorum 1 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl 3yıl oldu ben başlayalı.. Geç kalmışsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 7 sene yaptım pandemi bozdu Yorumla
DelimiyizBiz Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Başlasam ne olacak 1 hafta sonra geri bozuluyor 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapıyorum zaten. Sence nasılım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Fakesşn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok bay😒 Yorumla Soran +1 yıl Bye ndjf Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Başlamıyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Fıreyas +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Okk Yorumla
hijustmeeb Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Baslamak kolayda sürdürmek 😼 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kolay oda Yorumla
Ladydarkness Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Hiçbir zaman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben oruç işine girmek istiyorum en az 3 gün hiç birsey yememek sadece su cay kahve VS olsa iyi olurdu da cesaret edemedim henüz
Öyle olmaz hasta olursun
Benim hayat tarzım öyle zaten geç kalmışsın hep brc oyaladı seni
7 sene yaptım oandemi bozdu
Toplarsın bro bas bas bas
3 5 aya toparlanır vücut zaten kas hafızam çoktır djdjd
Bende hafta içi başlamayı düşünüyorum
Başka
Başka ne?😀
Başla yani Jsjdf demek istedim
Heee djdj
😃😃
Eğlence amaçlı denemek isterim diyeti