Dostum işe başlamadan önce istenen elisa testi yaptırmışlar buradaki virüslere vs bağışıklığın olup olmadığını görmek için. Ayrıca baktığımda görüyorum ki hepatit a dışında hepsine karşı başığıklığın bulunuyor. Sen bunu başvurduğun yere gösterirsin eğer hepatit a aşısı isterlerse yaptırırsın bi sıkıntı yok👍
Bu değerlerin referans değerlerini de atsaydın daha iyi olurdu. Pozitifliğe göre yorumladım sadece. Hepsinin referans değerini ezbere bilmiyorum. Onu da görsem iyi olurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dostum işe başlamadan önce istenen elisa testi yaptırmışlar buradaki virüslere vs bağışıklığın olup olmadığını görmek için. Ayrıca baktığımda görüyorum ki hepatit a dışında hepsine karşı başığıklığın bulunuyor. Sen bunu başvurduğun yere gösterirsin eğer hepatit a aşısı isterlerse yaptırırsın bi sıkıntı yok👍
Sağol abi😉
Hemşireyim at yorumliyim
*Kabakulak IgG (ELİSA) = 188.64 pozitif
*Kızamık lgG= 594.83 pozitif
*Varicella zoster virüs (VZV) Ig G = 1577.51 pozitif
*Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) = 23.5 pozitif
*Anti HAV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)= 0.006 pozitif
*Anti HBs (mikropartikül immün assay - MEIA ve benzeri) = 12.3 pozitif
*kreatinin = 0.65 ml
Doktorum, buyrun.
*Kabakulak IgG (ELİSA) = 188.64 pozitif
*Kızamık lgG= 594.83 pozitif
*Varicella zoster virüs (VZV) Ig G = 1577.51 pozitif
*Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) = 23.5 pozitif
*Anti HAV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)= 0.006 pozitif
*Anti HBs (mikropartikül immün assay - MEIA ve benzeri) = 12.3 pozitif
*kreatinin = 0.65 ml
Değerlerimde bir sıkıntımı var hemogrom testi istedi tekrardan sonucları çıkmadı daha
?
Doktor bey ordamısınız?
Bu değerlerin pozitif olması o hastalığa karşı aşı yoluyla kazanılmış bağışıklığı veya daha önce geçirilmiş olduğunu gösteriyor
Hersey normalde son 5 6 senedir aşı falan olmadım sıkıntı orada 🤣😁
Kreatinin değerin de normal. Bi sorun görünmüyor. Hemşireyim
Yaşın kaç?
25 buna baktı hemogram testi istedi direk
Doktora ne için gitmişsiniz?
O hastanede işe baslıyorum
Bu değerlerin referans değerlerini de atsaydın daha iyi olurdu. Pozitifliğe göre yorumladım sadece. Hepsinin referans değerini ezbere bilmiyorum. Onu da görsem iyi olurdu
Sizi ekledim resim olarak atmam için seninde eklemen lazım
Tamam