Arkadaşlar doktor ya da hemşire olan var mı aranızda acil önemli bir konu var yardımcı olabilir misiniz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kanka okufum yazdigini ayaginda herhangi bir agri oluyor mu yurüyünce birsey olmazda ilaci cözmeden enjekte etmiş olmali tekrar doktora git gecistirirse sikayet et
Hayır ayağımda ağrı yok yüksek ihtimal kas içine iletilmedi iğne ve enfeksiyon kaptı o şişlik 1 aydır orada duruyor sürekli bakıyorum geçmiş mi diye geçmemiş
gecer de biraz ürer deri altinda kalmis iyi sinire gelmemiş bence sikayetci ol
Ürer derken ne olur 😢😢
sürer biraz zaman alir ozman gecmesi
buyrun
Merhaba ben 1 ay önce acilde iğne oldum ve iğne yapılan yerde beze gibi bir şişlik var kas içine iletilmedi sanırım doktora gittiğimizde kendiliğinden geçeceğini söyledi ama 1 ay oldu şişlik duruyor ve üzerine basınca hafif ağrı yapıyor
yapılan ilaç ne penisilin mi? enflamasyon olabiliyor zamanla geçecektir. geçmesine kolaylık olsun diye voltaren jel alabilirsiniz
Nobvaljindi sanırım ama 1 ay oldu geçmedi ağrı da yapmaya başladı
ağrı yapar ama bu korkulacak bir şey degil orada olan şey başını bir yere vurduğunda şişmesi ile aynı şey en başta buz koysa idin daha iyi olurdu masaj da iyi gelirdi ama zamanla geçer. voltaren jel iyi gelir bu arada
Kolonya ve pamukla msaj yaptık kantoran yağı sürerek de yaptık havlu ısıtıp koyduk geçmedi ben iyice elfam yapmaya başladım ağrıda var hafif
havlu ısıtmak iste bir hata bu akut inflamasyon soğuk iyi gelirdi sıcak kötü gelirdi neyse olan oldu artık beklemek dışında bir çare yok ama dediğim krem hızlandırır süreci
Yarın alayım eczaneden kötü bir şey yoktur demi internette baya araştırdım cerrahi operasyon olmaz demi 😢😢😢
yok yok ama
sıcak havlu akut enflamasyonu artırir siz
orada hata yapmışsınız
Bilmiyorduk işte kötü oldu o zaman ama 1 sefer yaptık zaten
geçmiş olsun dediğim şeyleri yap geçecektir
Doktorum ben
Merhaba ben 1 ay önce acilde iğne oldum ve iğne yapılan yerde beze gibi bir şişlik var kas içine iletilmedi sanırım doktora gittiğimizde kendiliğinden geçeceğini söyledi ama 1 ay oldu şişlik duruyor ve üzerine basınca hafif ağrı yapıyor
Sorun ne
Kolundan mı yapıldı eğer kolundan ise tam olarak neresinden
Yok kalçadan yapıldı 1 ay oldu hemen hemen ama yapılan yerde beze gibi bir şişlik var bastırınca üzerine hafif ağrı yapıyor kendi kendine geçer dediler ama 1 ay oldu geçmedi
Doğru yapılmamıs olabilir normalde 1 aya kalmaz
Sinire filan denk gelmemiş doktor kontrol etti ama kas içine iletilmedi büyük ihtimalle hala duruyor ne küçükmüş ne gitmiş aynı yerde duruyor ağrı da var hafif bilemedim 😢
1 ay içerisinde hiç düzelme olmadı mı
Hayır olmadı
Olması lazm o halde başka bir doktora daha git bu kadar uzun sürmesi normal değil Max 4-5 günde geçmesi lazm
Kötü bir şey olur mu
Aşırı kötü bişe olmaz da rahatsız eder
Buyur kanka
Bi konuslmm senle istersen ya sana instaami versem yazar mısın
Gerçekten önemli burdan yazar mısın rica etsem