Sağlık Kaç kilosunuz Siz? Guneşten_Yanmış_Ten Takip Et Xper 1 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kaç kilosunuz? Kaç kilosunuz? Kaç kilosunuz? Güncellemeler+1 yıl gece uzun uykum yok boyunuzuda yazar mısınız:) Kaç kilosunuz Siz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
whitechocolatte10 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 104% +1 yıl 47 - 48 1 1 Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl değişmez diyosun Yorumla
kestatavayı365 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl 59 kilo 0 13 Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl 1 kg daha al düz olsun Yorumla kestatavayı365 +1 yıl Diyetteyim ama Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl 59 kgmuyssun ne dıyetı be Yorumla kestatavayı365 +1 yıl Boyum 160 ama o yüzden zayıf değilim. Kilolu da değilim ama işte göbeğim ve bacaklarım var. 65 ten 59 a düştüm. Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl 160san daha dusme ve sankı abartıyor gıbısın gorunusunun kotu olusunu Yorumla kestatavayı365 +1 yıl Ben gibegin gitsin istiyorum. Ve hayır abartmıyorum dediğim gibi aşırı bir kilom yok ama bacaklarım üst tarafı kalın. Pantolon giyince hoş durmuyor. Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl bak ıste gobegını bılmem ama kadına kalın bacak daha hoş gosterıyor helede boyu asırı uzun degılse Yorumla kestatavayı365 +1 yıl Bende dolgun baca seviyorum ama şöyle göbeğim gitsin yeter. Zaten verdiğim beş kilo göbek ve omuz, sırt tarafından gidiyor. Bacakta giden yok isnasksss Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl ee o sevıyosan neden gıtsın dıyosun kı. ya resmınde yok bısıde dıyemıyorum artık Yorumla kestatavayı365 +1 yıl İki üç cm gitse yeter Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl onu bunu ve senı hıc bılmıyorum ama bıldıgım tek sey dolgun bacak ıyıdır Yorumla kestatavayı365 +1 yıl Öyledir Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl sana tkp attım Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 54 la. 0 16 Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl kilo al la sen:D Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Alamıyom la 😂 Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl her aksam ıc benım gıbı nasıl alırsın:D Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Yok olmuyor 😂😂😂 Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl nıye olmuyormus yahu sen ınsan degılmısın alan nasıl alıyor Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Ben dans eğitmeniyim kanka mabadım yer görmüyor benim tüm gün 😂😂😂😂 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Sen de gün boyu dans et bak bakalım yağ bağlayıp da kilo alıyor musun 😂 Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl mabatın yer gormuyorsa mabadın goren cok olur ama:D Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl dans etmedık ama yapmadıgımız sey kalmadı:) Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl O şaka ise gram komik değil bilgin olsun. Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl olabilir cem yılmaz oldugumu ıddaa etmedım Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Komik olman için cem yılmaz olmana gerek yok seviyeli olsan da idare ederiz seni Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl sevısesızlık yapmadım sen alındın ve mabad kısmını ılk sen baslattın Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Yalnız gören çok olur diyen sensin hoş mu Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Alınmadım saçma buluyorum Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl tmmda demesemde herkes herkesın mabadını goruyor sonucta degılmı:D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 43 kg 0 5 Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl kılo almalısın bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bencede ama iştahım yokkk yiyemiyorum tavsiyeniz var mı etkili olan 😅😅 Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl haslanmıs yumurta patates ye bol bol:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim ama yumurta sıcakta yenilmiyo kii Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl bak dogru yazdayız oda var Yorumla
Öylesinebiriyimnapim Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl 72 160 boy 0 15 Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl umarım şikayetcı degılsındır Yorumla Öylesinebiriyimnapim +1 yıl Bi kaç kg verecem Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl bence cok vermemelısın Yorumla Öylesinebiriyimnapim +1 yıl Göbek almış gidiyor Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl gobeksız kadın olmuyorkı zaten Yorumla Öylesinebiriyimnapim +1 yıl He Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl bılmıyorum ben kadında gobek ısterım hafıften Yorumla Öylesinebiriyimnapim +1 yıl Tercih meselesi Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl gobek sevıyorum dıyınce hatun benden sogudu:D:D: Yorumla Öylesinebiriyimnapim +1 yıl Bundan bize ne hocam sev göbekli göbek siz Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl senle laflanmazmıs Yorumla Öylesinebiriyimnapim +1 yıl Farkettin yani Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl o kadarda kamil degilim ve sen fark et dıye elinden gelenı yaptın zaten Yorumla Öylesinebiriyimnapim +1 yıl Teveccühünüz Yorumla Guneşten_Yanmış_Ten +1 yıl ıyı bakalım kal saglıkcakla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
47 - 48
değişmez diyosun
59 kilo
1 kg daha al düz olsun
Diyetteyim ama
59 kgmuyssun ne dıyetı be
Boyum 160 ama o yüzden zayıf değilim. Kilolu da değilim ama işte göbeğim ve bacaklarım var. 65 ten 59 a düştüm.
160san daha dusme ve sankı abartıyor gıbısın gorunusunun kotu olusunu
Ben gibegin gitsin istiyorum. Ve hayır abartmıyorum dediğim gibi aşırı bir kilom yok ama bacaklarım üst tarafı kalın. Pantolon giyince hoş durmuyor.
bak ıste gobegını bılmem ama kadına kalın bacak daha hoş gosterıyor helede boyu asırı uzun degılse
Bende dolgun baca seviyorum ama şöyle göbeğim gitsin yeter. Zaten verdiğim beş kilo göbek ve omuz, sırt tarafından gidiyor. Bacakta giden yok isnasksss
ee o sevıyosan neden gıtsın dıyosun kı. ya resmınde yok bısıde dıyemıyorum artık
İki üç cm gitse yeter
onu bunu ve senı hıc bılmıyorum ama bıldıgım tek sey dolgun bacak ıyıdır
Öyledir
sana tkp attım
54 la.
kilo al la sen:D
Alamıyom la 😂
her aksam ıc benım gıbı nasıl alırsın:D
Yok olmuyor 😂😂😂
nıye olmuyormus yahu sen ınsan degılmısın alan nasıl alıyor
Ben dans eğitmeniyim kanka mabadım yer görmüyor benim tüm gün 😂😂😂😂
Sen de gün boyu dans et bak bakalım yağ bağlayıp da kilo alıyor musun 😂
mabatın yer gormuyorsa mabadın goren cok olur ama:D
dans etmedık ama yapmadıgımız sey kalmadı:)
O şaka ise gram komik değil bilgin olsun.
olabilir cem yılmaz oldugumu ıddaa etmedım
Komik olman için cem yılmaz olmana gerek yok seviyeli olsan da idare ederiz seni
sevısesızlık yapmadım sen alındın ve mabad kısmını ılk sen baslattın
Yalnız gören çok olur diyen sensin hoş mu
Alınmadım saçma buluyorum
tmmda demesemde herkes herkesın mabadını goruyor sonucta degılmı:D
73 .
43 kg
kılo almalısın bence
Evet bencede ama iştahım yokkk yiyemiyorum tavsiyeniz var mı etkili olan 😅😅
haslanmıs yumurta patates ye bol bol:D
Teşekkür ederim ama yumurta sıcakta yenilmiyo kii
bak dogru yazdayız oda var
96 kiloyum.