Kimler gözlüklü? :)

Evet, kullanıyorum
Hayır, kullanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kimler gözlüklü? :)

Miyop azıcıktı yok gibi bir şey sadece astigmat var onun için güneş gözlüğü kullanıyorum
İlk defa duydum astigmat için güneş gözlüğü kullanıldığını. Yani dışarıda hep güneş gözlüğü ile mi geziyorsun?
Güneşten korumak için kullanıyorum astigmat gözüme güneş ışığına karşı hassasiyet yaptığı için
Güneşin açıktan vurduğu alanlarda mecbur güneş gözlüğü ile geziyorum
Anladım bende de astigmat var da numaralı gözlük kullanıyorum, ışığa hassasiyet yok.
Yine de dikkatli olmalısın güneşin zararlı ışınları direkt göze gelmesi cok zararlı ilerlemesi kötü olur 🥺
Sağol tavsiyen için. Sağ -1.75 sol -2.25 astigmat var ama herhalde bu yaştan sonra çok ilerlemez.
İnşaallah ilerlemez ☺️
Kullanıyordum bıraktım
Öyle bir yazmışsın ki neyden bahsettiğini bilmesem sigaradan bahsediyorsun sanırdım :)
Gerçekten de o imayı uyandırıyor 😃
Cevap
9Cevap
Düşük numaralı kullanıyorum. Dinlendirici olarak. Telefona, televizyona, pc'ye vs bakarken takıyorum.
0,50 sol, 0,25 sağ
hayır ben kullanmıyorum aslında uzağı pek göremem ama derecesi çok olmadığı için sorun olmuyor kullanmam
Evet bir taraf hipermetrop bir taraf miyop 😂 dereceleri de bayağı yüksekti.
Bendensin, benim de miyop astigmatım var biraz yükseğinden :)
Miyop ve astigmat var. 😅 derslerde ve evde takıyorum.
Bende de miyop astigmat var yalnız numaralarım biraz yüksek olduğu için sürekli takıyorum
Kaç?
Sağ -5.00 sol -5.50 miyop ve sağ -1.75 sol -2.25 astigmat. Küçüklükten başlayınca daha fazla yükseliyor maalesef. Senin kaç?
Hatırlamıyorum ki tam. Küçüklükten beri göz bozukluğu var. Sadece en son gidişimde gözlük kullanmadığımdan iki göz arasindaki numara büyümüş. Bir gözde göz tembelligi oluşmuş. 1.75 civari yani.
yeap.. miyop+astigmatım ama evde kullanıyorum genelde
Bende de miyop astigmat var
Sadece dinlendirici kullanıyorum kitap okurken vs.
Çizdirdim kullanmıyorum...
Çizdireli ne kadar oldu?
6 7 yıl oldu biz sulalecek çizdirdik 😂 onlarınki daha uzun oldu...
Sülale boyu çizdirince indirim yaptılar mı bari? :)
Hepmiz aynı anda yaptırmadık 18 yaşını dolduranlar oldu başka göz ameliyatı olurken yaptıranlar var
Gözlerim bozuk ama kullanmıyorum.
Numarası düşük idare edebildiğine göre
Sol 1,5 sağ 2 numara miyop. Temizlik yaparken tv izlerken kullanmak zorunda kalıyorum.
2 yaşından beri kullanıyorum😂😂😂
Valla ben de 8 yaşımdan beri kullanıyorum. Bir de miyop erken başlayınca numaralar daha fazla yükseliyor.
Doğuştan kayma vardı gözümde. 9 yaşında ameliyat olmuştum. Gö , lük artık bir organım oldu😂😂😂😂
Evet ben de gözlüksüz bir şeyler eksik gibi hissederim
Kullanıyorum gözlerim -3.50 miyop
lensle gözlük bir arada kullanıyorum
Evet kullanıyorum
Lens kullanıyorum 7 yıldır
0.5 1 kullanıyorum pekte gerek yok
Hayır
Kullanıyoruz şükür.
Hayır.
Hayır kullanmıyorum
Okuma için
1,5 miyop