Ben kendim için lens kullanmak isterdim. çünkü ben miyopum aslında. ama numarası çok düşük olduğu için de zorluk yaşamıyorum pek. gözlük kullandım ama 1 hafta dayandım çünkü çok rahatsız etti sanki bir şeyin arkasından dünyayı izliyormuşum gibi. lens takınca da çok uğraştırdı birde bir süre sonra batmaya başlamıştı ama şu an kullanacak olsam lens isterdim.
Hem lens hem de gözlük tecrübem var. İlk defa lens takacağın zaman bayağı bir uğraştıracak. Ben aylarca lens kullanmama rağmen elime alıyordum, fakat bir türlü gözüme yerleşmiyordu. Bazen de takıyorsun fakat feci şekilde gözünü kaşındırıyor. Ben öyle olduğu zaman yeni lens çıkarıyordum. Açıkçası benim için gereksiz masraftı. Sonra bununla mı uğraşacağım diyerekten tekrar gözlüğe geçtim ve daha mutluyum. Lensin tek avantajı kafanda sürekli bir cisim taşımıyorsun.
Merhaba ben miyopum ve 7 yıldır gözlük kullanıyorum. Lens hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama gözlük için konuşacak olursam eğer ilk başlarda çok rahatsız edicidir hatta kulağınizin arka kısmını yara içinde bırakır:D burnunuz düz ve yapılı ise sürekli kullanımindan dolayı burnunuzun üst kısmında kemik oluşabilir. Ben bu nedenlerden ötürü tavsiye etmiyorum