Alttakini satın aldım daha hiç yalamadım ama üsttekini trendyolda beğendim ve elimdekinden soğudumeğer yorumlarda alttaki daha çok beğenilirse üsttekini almicam yani kendimi dizginlemiş olucam hahaha ama üstteki daha çok beğenilirse alıcam mecbur
Yanlış ürün yolladılar bi daha aldım yine yanlış geldi yarın ikisini de iade etmek için ilçenin bi ucundan diğer ucuna yürümek zorundayım 37 derece havada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence birincisi
Yuzun koseliyse yuvarlak modeller tercih etmelisin o kesinlikle yumusatmak yerine böyle koseli gözlük takmak yanlış tercih olur.
Gözünde hangisi daha iyi duruyorsa onu seç.
Alttakini satın aldım daha hiç yalamadım ama üsttekini trendyolda beğendim ve elimdekinden soğudumeğer yorumlarda alttaki daha çok beğenilirse üsttekini almicam yani kendimi dizginlemiş olucam hahaha ama üstteki daha çok beğenilirse alıcam mecbur
Yani, alttaki daha kadınsı duruyor🤔🤪😂
Üsttekini aldım bile😂 22 dk önce yazmışsın Trendyol siparişinizi aldık bildirimi de 22 dk önce🥲😂
Yanlış ürün yolladılar bi daha aldım yine yanlış geldi yarın ikisini de iade etmek için ilçenin bi ucundan diğer ucuna yürümek zorundayım 37 derece havada
üst kadına daha uygun
Yüz şekline göre değişir
Yaşlı işi geldi ikisi de.
Zaten böyle çok bilmiş konuşan herkes niyeyse gizli olur
ikinci guzel
Bence ikincisi
Birinci
Üstteki bence.
Alttaki.
2...