Deprem olunca ayağım ve parmaklarım hasar aldı. Ayağımdan amelîyat etmişlerdi, şimdide parmaklarından amelîyat edildim. Sabah uyandigim da parmaklarimda ki demirler yastığa temas ediyordu. Doktor çok dikkat et demişti uyurken. Sizce bir şey olur mu ya? Bir şey olmuş müdür?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçmiş olsun... Bir şey olmaz, sadece atelleri zorlamamaya çalış ki travmatik sorunlara sebep olmasın. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sırt üstü uyu dedi doktorum hep ama uykuda çok dönüyorum hâlâ psikolojik deprem travmaları yaşıyorum, kabuslar görüyorum. İstemsizce çok dönüyorum. Sabah ateller yastığa gelmiş şekilde, yan bir şekilde uyandım. Çok korkuyorum parmaklarım zarar gördü diye. Resimde ki gibi değil parmağım, gazlı bez ile üstten de kapalı
Allah senden de razı olsun. Bende depremi yaşayanlardanım, neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki, kabuslar, sıçrayarak uyanmalar.. Hepsi hayatımın parçası olmuş gibi. Ama moralini yüksek tutmalısın. Umarım her şey güzel olacak ve düzelecek umarım tekrar ayağa kalkacaksın. Yastığı parmak uçların boşa gelecek şekilde hazırlasınlar, bazı durumlarda ayağı askıya alıyorlar öyle bir imkan var mı bilmiyorum ancak uyurken biri sana refakat ederse daha iyi olur gibi.
Depremde bütün ailemi kaybettigim için yanımda refakatçı kalan kimseyi bulamadım. Zaten taburcu edildim evime geldim. Normalde ayağım boşta kalacak şekilde uyuyorum ama dizlerimi uykuda karnıma doğru cekmişim. Ayaklarım da yastığın başlangıç kisminin olduğu yere gelmiş. Uyandım baktım ki parmaklarda ki ateller yastığa yapışık duruyor. Sergiyi açtım baktım ateller yerinde, çıkmamış bişey olmamış ama içten zarar görmüş mu onu bilmiyorum. Korkudan buraya sormak istedim😔
Ben ne diyeceğimi bilemedim gerçekten... sabır diliyorum ve her şey için çok üzgünüm. Parmakların zarar görmüş olsaydı sancı ve kanaman olurdu bu sebeple içini rahatlatalım. Demek ki her şey yolunda. Yalnız başına nasıl idare edebiliyorsun. herhangi bir şeye ihtiyacın var mı?
Çok teşekkür ederim. Koltuk degneklerim var ayağımın topuk kısmına basarak yavaş yavaş lavaboya veya mutfağa gidebiliyorum. Yemeği de dışarıdan söylüyorum, zemin kattayim kurye pencereden veriyor yemeği. Şimdilik bu şekilde idare ediyorum
Maşallah sana süpersin 😊 kendine iyi bakmayı asla ihmal etme. Olur da konuşmaya ihtiyacın olursa, kendini üzgün hissedecek olursan, veya konu ne olursa olsun desteğe ihtiyaç duyarsan çekinmeden benimle iletişime geçebilirsin.
Çok teşekkür ederim ☺️🥰
🌸🌸
Bizde derdimiz var sanıyoruz. Aileni de kaybetmişsin. Başın sağ olsun. Zarar görmemiştir yok ağrısı çok olurdu
Teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim ♥️🥰 dostlar sağolsun. İnşallah zarar gormemistir ya sabah biraz korktum
Çok geçmiş olsun, acil şifalar, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş 🙏🏼 hemşireyi çağır bence yardım iste
Taburcu edildim, evimdeyim 😔
Yakında sağlık ocağı falan varsa doktor çağırsın annen eve
Annemi, babamı, abimi vs tüm ailemi depremde kaybettim. Yalnızım, refakatçım dahi yok. Umarım bir şey olmamıştır. Görünür de bir şey olmamış gibi
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, evet resimde bişey olmamış gibi duruyor, refakatçin olmaması çok kötü :( nasıl su içmeye veya tuvalete gidiceksin birisinin yardımı olmadan
Allah razı olsun teşekkür ederim. Koltuk degneklerimle yavaş yavaş gidip geliyorum şu an için parmaklara değilde ayak topuklarima agirligimi vererek
Offf kardeşim çok geçmiş olsun ayaklarını tavandan assınlar güzelce bağlasınlar ya da ya da koruyucu taktırın öyle olmaz her yere takılır yani
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Gazlı bez ile bu resimden sonra ayağımı kapattılar maksat ayak parmaklarima taktıkları demirler bir yere saplanmasın diye. Sabah uyanınca doktorun dediğinin aksine yan uzanmış bir şekilde kalktım ve ateller tam böyle yastığa gelmiş şekildeydi. Çok korkuyorum zarar görmüştür parmaklarım diye 😔
Senin ayakların yatağın dışında kalmalı
Yani ayakkabı gibi düşün parmak kısmına böyle koruyucu bi ekipmqn ya da özel ayakkabı bi şey lazım gitsinler sağlık medikalcilerden alsınlar böyle iş mi olur
Devlet hastahanesi mi bu niye böyle kanca gibi takmış herif ya
Söyledim ama kan dolaşımı olmaz dediler o şekilde nasıl uyuyacaksin dediler. Koruyucu herhangi bir ekipman yok sadece sırt üstü yat ve hareket etme deniyo. İstemsizce dönüyorsun ya, hareket ediyosun
tamam annen ayaklarını bağlasın yatağa
Geçmiş olsun canım. Bende depremi yaşayanlardanim çok çok üzgünüm 😔
Geçmiş olsun takılırsa demirler zorlarsan yara yapar diyen
Geçmiş olsun Allah şifa versin, bisey olmamıştir merak etme doktorlar yine kontrolunu yaparlar zaten
Cok gecmis olsun
Tavsiyem yatarken en rahat pozisiyonu bul ya da kalin corap gecir
Ayağımın üstünü gazlı bez ile üstten kapattılar maksat parmaklarda ki teller bir yere takılmasın. Sırt üstü uyu dediler ama ben istemsizce dönmüşüm yan bir şekilde ve teller yastığa gelmiş şekilde uyandım. Görünür de birsey yok ama ameliyatta takılan bu sabitleme tellerine zarar vermiş miyimdir diye çok korkuyorum 😔
Yok zarar verseydin agridan duramazdin
İnşallah olmamıştır
Çok geçmiş olsun❤❤
Çok teşekkür ederim canım ♥️
Rica ederim❤❤❤❤
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Sizce parmaklarım zarar görmüşmüdür? Uyurken sırt üstü uyu çok dikkat et demişti doktor ama ben yan dönmüşüm. Parmaklarım da yastığa temas ediyordu. Çok korkuyorum bir şey olmuştur diye 😔
Sanmıyorum bir şey olacağını
Parmakların içine Demir mi soktular
Evet kemiklere demirler saplayip sabitlediler
Geçmiş olsun
Çok sağolun
Allah sifa versin