1 senedir profesor psikolog/psikiyatriye gidiyorum önceden günlük 8 ilaç kullanıyordum şimdi günlük 5 ilaç kullanıyorum 2 tanesi soguk alginligi ilaci ama 2-3 senedir tedavi görüyorum hayatımın en güzel dönemleri ilaçlara baglı kalarak yasamamla geciyor resmen bu durum için çok üzülüyorum bazen tepkisiz kalıyorum hissizleşiyorum ruh gibi geziyorum ve ne zaman ilaç içsem boğazımda bi ağrı kalıyor yutmuş olmama rağmen sanki ordaymis gibi bi his oluyor midem bulanıyor kendimi zorla kusturuyorum yedigim yemeklerden zevk almiyorum hicbir seyden zevk almiyorum aslinda 2-3 sene önce daha kötüydüm şu an daha iyiyim ama bu ilaçları gerçekten kullanmak istemiyorum yaşım küçük olduğu için doktorum beni dinlemiyor annemle beraber konuşup ilaç yazmaya devam ediyor ara sira gidip doktorla konuşmaya ihtiyacim yok demiyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum ilaç kullanmayınca da uyuyamıyorum lütfen yardım eder misiniz
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne için kullanıyorsun o ilaçları
dehb, depresyon ve uyku
soruda şey yazmışsın hem psikolog hem psikiyatriye aynı anda gidiyorum.
Uykuyu bilememde depresyon ve dikakt eksikliği ve odaklanma için psikologlar genelde davranışsal terapi uygular onlarıda ilaçların yanında egzersiz veriyor mu ben bende bu arada OKB-anksiyete var bu süreçleri iyi bilirim yıllarca gittim ondan soruyorum bu kadar
egzersiz vermedi bu zamana kadar birde ben 79 kilo olduğum için zayıflatıcak tarzda ilaçlar vermeye çalıştığını söyledi bazı ilaçlar zayıflatıyo bazıları kilo aldırıyo bu şekilde dengelemiş oluruz demişti ama ben gün içinde pek yemek yiyen biri değilim 1 senedir ozel doktora gidiyorum ve bu doktora geldigimden beri bir senede 10-15 kilo aldım özgüvenim iyice düştü ilaçları içtikten sonra kusmaya çalışıyorum iğrenç hissediyorum
spor yapmayı denesen aynı zamanda bir diyetisyen eşliğinde herhangi bir işte çalışıyor musun
bu aralar spor yapmaya başladım umarım etkisini görürüm diyetisyenin çok oahalı şeyler yazdıgını bildigim icin sadece gym ve bi spor dalıyla ilgilenicem umarım 3-4 ay içinde sonuç alırım okulda dış görünüşümle çok alay ediyorlar ama ilaçları istemememin sebebi sadece kilo aldırması da değil kendimi kötü hissediyorum bpğazımdaki acı asla gitmiyor kendimi kusmaya zorluyorum
aslinda yaşım sandığınızdan küçük öğrenciyim ben
psikologunla bunuda konuş bir abla tavsiyesi seni çok iyi anlıyorum akran zorbalığı ne demej iyi bilirim insanlar acımasızdır ama sen kendine yatırım yap hep şu an o ilaçları kullanmak zor geliyor farkındayım bu arada "bulimia nervoza" bir yeme bozukluğudur bunu doktoruna mutlaka söyle yaptığın çok yanlış organ iflasına kadar gider allah korusun seni korkutmak pek istemiyorum ama çok hata yapıyorsun o kusma konusunda bilesin
kusmazsam rahat edemiyorum hayattan bomboş yaşantımdan aşağılanmaktan bıktım böyle yaşıcaksam öleyim daha iyi ben ilaçlara bağlı kalarak yaşamak istemiyorum önceden kendimi kimseye ezdirmezdim bana noldu bilmiyorum ama bu ilaçlardan kurtulmak çok istiyorum aniden bırakırsam ne olur
kafana göre bırakma ayrıca hiçbir psikolojik ilaç kafana göre bırakılmaz dahada hastalık ilerler yarattığı kalıtsal etkileri saymam onca yıl kullanmışsın
sen şu kusma işini yapma nolurr bak durumun ciddiyetini bilmesem uyarmam seni aynı yollardan bende geçtim diyorum sana kafama göre psikolojik ilaçları bırakmış biriyim ben az tecrübe dinle yarattığı olumsuz durumu benden iyi kimse bilemez keşke dinleseydim dersin yapmasaydım dersin
kafana göre ilaç bırakılmaz ayrıca, kusma işini acil söylemen lazım doktora durum çok ciddi farkında değilsin bak yaşına bağlıyorum bunuda...
Bak bende psikiyatri ilaçlarına başlıcam yakında ama gerekiyorsa yapılır insanız biz sonuçta kilo alınırda verilirde her şey bizim iyi olmamız için dinle söylediklerimi
kafama göre bırakmıycam ama yinede kullanmak istemiyorum çok pahalı olduğu için 1-2 ayda bi kere gidebiliyorum devlette doktorlar durmadan değişiyor ayrıca herkese selectra verip yolluyorlar belki daha çok param olsaydı haftada bi kere giderdim ve şimdiye kadar bırakmış olurdum kilo veremezsem kimse beni sevmez ergenlikte olmam umrumda değil derslerimde başarılı olayım bari dedim onu da başaramadım hiçbir başarım yok kilo vermek istitorum sonucu ne olursa olsun konuştuğun için tesekkür ederim
Sen dediklerimi bir düşün yazık etme kendine akıllı kızsın belli ama bunları bile bile kötüye sürüklenmek yanlış doktoruna söyle yavaş yavaş bırakırsın o sana nasıl ilerlemen gerektiğinde yardımcı olur
Sen yinede az içiyorsun xd
başta daha ağır ilaçlar kullanıyordum sonra azalttılar
Covid zamanında 15 ilaç :D çok iyyidi ama Psikiyatri'de 10 falandı galiba.
canım gibi küçükken intihara kalkışmasaydım bunlar olmuycaktı
Kilo aldırdı mı
çok fazla kilo aldım çok yemek yiyen birisi değilim ailemde az yediğimi söyler zaten ama 3 yil once 55-60 kiloydum simdiyse 80 oldum ama en cok gecen sene yeni doktora gectigimde kilo aldim 1 senede 15 kilo aldim
İşte o ilacın yan etkileri
Boyun kaç ki
boğazımdaki yutkunamama hissi de geçmiyor doktor aniden bırakman doğru olmaz diyordu sizce aniden bıraksam nolur
baya da kisayim 158
Mesaj atabilir miyim sana kapalı
açtım