Erkek kuzenim ameliyat sonrası narkoz etkisinde söylenmemesi gereken şeyleri söylemekten korkuyor😅Benden ona yardimci olmami istedi... Ama ne yapabilirim bilmiyorum?
Var mı bi tavsiyeniz napabilirim?
Erkek kuzenim ameliyat sonrası narkoz etkisinde söylenmemesi gereken şeyleri söylemekten korkuyor😅Benden ona yardimci olmami istedi... Ama ne yapabilirim bilmiyorum?
Var mı bi tavsiyeniz napabilirim?
İşin zor valla ben en son narkoz aldığımda horoz ekmeğimi çaldı tarzı bir şeyler zırvalamışım mksjskdkd benim kuzenim daha ben konuşmadan eften pühten alakasız bir konu açtı o konu hakkında saçmaladım. Sana verebileceğim tavsiye kuzenin daha ağzını açıp söylememesi gereken şeyleri ağzından kaçırmadan, sen alakasız bir konu aç mesela ekonomi hakkında ya da uzay hakkında vs fark etmez yeterki konu onun söyleyebileceği şeyleri kaymasın ve sürekli konuşun. Susarsanız bir anda boş bulunup söyleyebilir.
Cevap
6Cevap
yanında ol yeter
Yanında sadece sen olmalısın aksi takdirde kontrol etmen mümkün değil 🤭
Hahahah, bir tavsiye vermek mümkün değil. Bu durum nedense fazlasıyla gülünç… 😅
Ha haa abim herşeyi anlatmıştı engel olamamıştım ben 😂
Nasil engel olabilirsin ki?😅
Olamam çünkü herkes vardı orada annem ablam 😂
Duyulmaması gerek bir şey duyuldu 😂
Kafasını hep oyala sen yönlendir sen sorular sor
Dinliceni sanmiyorum
Narkozda yonlendirme önemli düşünmesine fırsat verme yoksa saçmalar sen biseyler sorcaksin o cevaplicak cevabini bildiğin soruları sor merak etme en kolay yolu bu bizzat yaşadım. Sen nereye yonlendirirsen o onu söyler
Ameliyattan sonra kimseyi odaya alma 😂😂😂
Mecbur
en korktuğum şey
İmkasiz bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?