Kardeşim bağımlı?

16 yaşında bir erkek kardeşim var m@dd@ kullanyor eskiden cıvıl cıvıl neşeli sürekli gülen tatlı bir çocuk vardı şimdi ise sürekli somurtkan sinirli göz altları kararmış bir çocuk var nasıl yaptı nasıl buldu bilmiyorum hersey okul açılmadan 2 ay önce başladı bir yandan çalışıyordu okul açılınca haftalık yok kitap yok şu yok bu diyip 3 hafta 2 bin lira aldı meğerse o zıkkım icin almış artık ondan korkmaya başladım annem bir köşede ağlıyor bazen gece kardeşim uyurken sessizce odasına giriyor ona bakıp ağlıyor ama oda artık korkmaya başladı çünkü 1 kere bıçaklı saldırıya karıştı içinden nasıl böyle bir canavar çıktı bilmiyorum annemin gözünün önünde eriyor eve sallana sallana geliyor iki üç kere kapının önünde uyuya kalmış buldum anneme diyorum jandarmaya ihbar edelim dinlemiyor annem de bende bıraksın diye uğraştık ama kendine b! ç@k çekti bizi defalarca tehdit etti Allah rızası için bu çocuğu bu iletten nasıl kurtara biliriz jandarmala değil de başka yolu var mı nere gidelim kimi arayalım lütfen yardım edin

Kardeşim bağımlı?