Erkek kardeşim bağımlı galiba?

17 yaşında erkek kardeşim. bundan 2 sene önce ilk kez onu odamda bize yatıya gelen arkadaşımın çantasındaki sütyenleri karıştırırken yakalamıştım. uzun ve bilgilendirici bir konuşma yapmıştım ağlayıp özür dilemişti ve bir daha olmayacak diye söz verip aştığını düşünmüştüm. 2 senedir ara sıra hep kendi arkadaşlarının da ablaları olan benim arkadaşlarımın ve annelerinin evlerine misafirliğe gidişimizde hep şüpheli şüpheli tuvalete diye gitti ve yakaladım yine onu kadınların sütyenleriyle oynuyoken. yakın arkadaşım aylinin sütyeninde leke bırakacak şeyler yapmış ve aylin bunu farketti. işin kötü yanı ben bunu biliyordum ve şaşırmadım, arkadaşlarımla aram bozulmadı ama böyle yapmaya devam ederse garantim yok ve terapiste götürdüğümüzde inanılmaz normal bir çocuk herhalde sütyen onun zayıf noktası ve kendine hakim olamıyor vs. dedi. bir süredir yapmadı sanıyorduk en son gardrops dolap modacruz gibi yerlerden büyük göğüslü kızların sütyenlerini satın alıp kullanıyormuş onu farkettik. nasıl geçer bu? başarılı bir çocuk baya normal hayatta
Erkek kardeşim bağımlı galiba?