Covid özellikle aşıdan sonra hayatınızın değiştiğini hissediyor musunuz? Sanki eski halime tekrar dönemeyecekmişim gibi geliyor bana. Hayatımın en büyük pişmanlığı aşı olmamdı benim. İstemeyerek tek doz oldum okula almazlar diye. Sonrası koca bir pişmanlık. Sanki etkisi yıllar sürecek gibi. Keşke zamanı geri alabilsem 😔 Kendi kendime zarar vermişim..
Eskisi gibiyim ben
Ben de değiştiğimi hissediyorum
Bir farklılık var ama ben de çözemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aşı olmadım aşı karşıtıydım zaten ben ama en kötüsü şuydu bazı şirketlerin ve kamu yerlerinin çalışanlarına aşıyı zorunlu kılması
Okul için oldum ben de 😔
Keske olmasaydim, işyeri zorunlu kildi keske olmasaydim resti cekseydim daha iyiydi, resmen dna mizla oynadilar
Bize de iki doz olmayanlar okula alınmayacak dendi. Ben de gittim mecburen oldum ilk doz. Sonra çok çok pişman oldum ikiyi öyle olmadım. İşin en trajikomik yanı okulda da sormamalarıydı. Kandırmışlar resmen. Keşke hiç olmasaydık, evde dursaydık da olmasaydık. Ya da en azından sinovac olsaydık.. Ne olucak sonumuz acaba hayır olsun 😔🙏🍀
Gerçekten bir çok kişiden duydum aşıdan sonra ne oldu ne değişti ki
Bilmiyorum ama hem ruhsal hem fiziksel olarak eskisi gibi değilim.
Mesela diycem ama ne olduğunu cozebildinmi
Sürekli hasta gibiyim, bir yerlerim ağrıyor, arada kalp ağrısı ardından büyük bir korku. Ruhsal olarak çökmüş gibi hissediyorum. Üstelik tek doz olmama rağmen böyle. Demek ikinciyi olsam 😔
Peki psikolojik olarak öyle his edip aşıyı bahane ediyor olabilir misin.. ben asi olmadim o yüzden bilmyrm ama bence öyle şeyleri düşünmek yerine aşının sana zarar vermediğini dusunup pskolojini rahatlata bilirsin
Bilmiyorum psikolojik mi. Ama çoğu insanda aynı belirtiler olunca aşıya yordum ister istemez.
Evet bende duydum Ece ereknden özelikle asi karşıtı bir sürü şey ama dedim ya olmadım çevremden de çok nadir ksiiler oldu onlarda bişey görmedim ama sen Skma Canini iyi düşün iyi ol
Ben de olmak istemiyordum ama okul için işte. Teşekkür ederim. İnşallah iyi olur 🙏🍀
İnslh
4 doz oldum ve mutluyum.
Biontech mi
Evet
İnşallah hep böyle kalırsınız ne diyeyim ki. Sağlıkla kalın 🍀
Teşekkürler umarım siz de sağlıklı bir yaşama dönersiniz
İnşallah, çok sağ olun 🙏✨
Aşı sana ne hissettiriyor ki
Daha 22 yaşındayım ama sürekli hasta gibiyim, ruhsal olarak iyi hissetmiyorum. Bağışıklık sistemim çöktü sanki. Arada kalp ağrısı ve korku böyle böyle geçiyor günler.
Psikologa gorunebilirsin
Çare olacağını sanmam ama teşekkür ederim.
Sana olan etkisi ne
Bağışıklık sistemim düştü sanki, onun dışında psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum kendimi. Yaşanan olayları da duyunca etkileniyorum.
Gece terlemesi dilde çatlak hasta olup zor iylesmek kemik ağrısı var mı
Kemik ağrılarım var, kalbe ara ara giren ve korutan ağrılar, önceden hasta olmazdım asla bağışıklık sistemim güçlüydü etrafımdakiler bile şaşırırdı ama aşıdan sonra hasta olmaya başladım sık sık ağır geçmiyor ama sıklığı arttı. Korkuyorum bu böyle nereye kadar gider diye. Keşke hiç hiç olmasaydım.
Coronadan önce veya sonra condomsuz ilişkiye girdinmi
Of ne alaka
Girdinmi girmedinmi kanka onu söyle bana sağlık ile ilgili bir şey soylicem
Eğer olduysa hiv pozitif olabilirsin çünkü bağışıklık ile alakalı
Hayır tabi ki