Aşı oldum
Aşı olmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

2 kez biontech aşısı oldum. Hiç de pişman değilim.
Bir gün taksici bir arkadaş dedi ki içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Peki dedim aspirinin içinde ne var? Bilmiyorum dedi. Ama onu bilmeden peynir ekmek gibi her gün alıyorsun.
Doktora gitmemek için komşusunun ilacını kullanan, antibiyotik kullanma konusunda dünya rekoru bulunan ahali bir anda asi konusunda uzman kesildi.
Sanki aşıdan önce kimse ölmüyor, kimse hastalanmıyor gibi herşeyi aşıya bağladı.
Kimi milyonda bir ölüm ve/veya yan etki için aşıyı suçladı. İddia ediyorum o kadar insanı arı soksa (ki en doğal şey) ölüm oranı daha çok olur.
Elbette her ilacın olduğu gibi yan etkisi de var. Olacak da. Olmayan ilaç da yoktur çünkü her bireyin vücut yapısı da, alerjisi de farklıdır.
Ama hiç korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Gönlüm rahat oldum. Pişman değilim. Çevremde yan etkisini gören vs. Kimseyi görmedim ama covitten dolayı ölen çok insan gördüm. Eniştem dahil.
Aşı olmak için, sorumluluğu üstümeze aldığımıza dair imza istedikleri an da vazgeçtim! Bunlar, sorumluluk almıyorlarsa demek ki var bu aşılarda bir şey. Enayi miyim ben! Olmadım ve şükür virüs vs. olmadım!
Ben o sorumluluğu da sldığım halde ufak bir rahatsızlığım var diye yapmadılar. İyileş öyle gel dediler. Bu bir işaret sanırım dedim, gitmedim😄
İyi ki gitmemişsin. Kafan rahattır şimdi!
Keşke aşı olmasaydım, Bill Gates bize çip taktırdı, dünyanın hakimi olunca da aktifleştirip köle yapacaklar bizi. Köle olmayanlar da dağlara kaçacak.
Cevap
27Cevap
İki Biontech bir tane Turkovac aşısı oldum. Şimdilik yeşile filan dönüşmedim ya demekki kötü bir etkisi olmadı 😄
Hiç olmaz umarım 😅
Olmak istemedim ama işe alınmayınca mecbur olduydum. Çin aşısı oldum, Alman aşısına hiç güvenmedim. Sonradan anladımki iyi ki güvenmemişim Alman aşısına
Olmadım, sözümü dinleyecek olan herkese de olmamasını tavsiye ettim. Dinlemeyip olanlar şimdi keşke dinleseydik. diyorlar. Sözümü dinleyip olmayanlar da iyi ki olmamışım diyorlar.
Olmadım karşıydım. Bunu dile getirince cahil diyip linçleyenler şimdi keşke olmasaydık diyorlar 😂😂😂 iyi ki olmamışım.
Oldum o sene sınava hazırlandığım bir zamandı hasta olmak benim için lüks gibi bir şeydi ve zamanla yarıştığım için hasta olmamak için oldum.
Bir suru mobinge ragmen olmadim. Ölmekten korkup sıvı olmayan koşan insanlar zamanla anlayacaklar o sıvıların hakikatte neye hizmet ettigini.
3 doz biontech oldum. O zamanlar olması gerektiğini düşündüğüm için olmuştum. Bi sıkıntı çıkarsa vebali o karı kocaya
Zorunlu oldum. Şehir dışına sürekli çıkmam gerekiyordu. Bir kez oldum herhangi bir yan etki de olmadı.
Aşı oldum. Su ana kadarda olduğum için pişman değilim
Üç kez biontek oldum ve üçünde de hasta oldum, yan etkileri ağır geldi
Olmadım. Olsaydım pişman olacağımı bildiğim için olmadım. İyiki de olmamışım.
Evet oldum ama o zaman durum onu gerektiriyordu
olmadım olmayınnn diye tepindim anne babama da ama oldular
Olmadım.. covid aşısı olmayan son kişi olsam da yine olmam diyordum
İvet oldum şimdilik bana biy şey olmadı memnunum💞💞🦄
Hayır hiç aşı olmadım. Aşı olan uzaktan bir akrabamız kalp krizinden vefat etmişti.
Oldum, hiç de pişman olmadım. Her zamanki gibi gayet sağlıklıyım. Yurtdışında yapılan birçok araştırma sonucunu da okudum, sorun yok. Oyna devam.
iki doz biontech oldum aşıdan kaynaklı sağlık sorunum olmadı ama pişmanım
Olmadım pişman değilim
Oldum pişmanım tedavi olmak için aşı oldum aşı kalktıktan sonra tedavi olabildim 😑
Olmadım iyi ki olmadım en baştan beri herkese söyledim olmayın bunlar hep hastalık enjeksiyon lari diye bol bol hacamat olun tahin yiyin
Oldum, niye pişman olayım ki?
Yan etkiler sebebiyle.
Hiç olmaz umarım. Ama son zamanlarda çok fazla duyuyorum. Özellikle aşı olanlarda kalp ve pıhtı atma şeklindeki rahatsızlıkları hep aşılardan biliyorlar.
Pandemi döneminde her ölüm covidden bilindi. Şimdi de aşılardan biliniyor. Aşı karşıtlığı aldı başını gidiyor. İş bebeklik aşılarını yaptırmamaya kadar ilerledi.
2020'den sonrası fantastik bilim kurgu gibi geçiyor hayat. her şey o kadar saçma ki😄
Bakalım onlar ne diyecek bu aşı işine😄
virüsün gebertmediğini aşı gebertecekti çok şükür
Ahaha
Göz bozuklukları vs aşıdan oldu diyorlar. AlimAllah
Olmadim tabiki
Sadece tek doz vurundum
Oldum ve pişmanım
Çok şükür olmadım
Oldum ve pişman değilim
Evet aşı oldum pişman değilim
İşten dolayı oldum yoksa olmazdim
Keşke olmasaydım zorunlu kılanların ... ...
Aşı olmamak için uçağa binmemiştim 🙃
Evet, olmuştum. Pişmanlık yaşamadım.
Olanlar erken yaşta ölüyor tvde görüyoruz
Yok olmadı, korktum ben.
Pişman olmadım henüz
Oldum emin değilim
Olmadım
olsaydim pisman olurdum zararlari çok bariz
Oldum pişmanım evet
Olmadım.
Pisman olmadim
Olmadım