AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet yapar, önce dermatoloji yani cildiye den randevu alman lazım. Doktorun senden tahlil, görüntüleme ve gerekirse patoloji ister. Çıkan sonuca göre tedaviye başlar ama bunun ne kadar süreceğini doktor testlerden sonra söyler.
aldım randevuyu direk gittigimde şikayeti soykedikten sorna yapar galiba
En iyisini yaptınız. Sakın güzellik merkezlerine gitmeyin, batık lekenin tedavisi var ama cahilliğin tedavisi yok unutmayın.
evet egitim ve arastırma hastanesine gidecegim bayramdan sonra bacagım batık izi ve batıklarla doldu lazerden sonra ve nokta nokta çilek gorunumu var birkac kişide 2 yıkdır varmıs gecmemis korkuyorum bende boyle olur diye
Her doktor kendi dalının uzmanıdır ama Türkiye'nin en iyi doktoru Cerrahpaşa tıp fakültesinde Burhan Engin'dir. Bütün doktorların hocası ve Cerrahpaşa tıp fakültesi bölüm başkanıdır. Yaşı gereği mükemmel bir insan ve çok ilgileniyor. İlk tedavide 450 tl civarı bir para yatırılıyor ama sonra ki 3 ay boyunca istersen 1000 kere git hepsi ücretsiz. Benim teşhisimi hiç kimse koyamadı ama o adam 1-2 ay sonra sihir gibi geçirdi. Burhan hoca bu konuda en iyisidir. Olurda bir şey yapamazsanız mutlaka gidin derim.
insallah yaparım asırı sinirimi bozuyor abdulhamid han egitim ve arastirma hastanesine aldım filiz cebeciymis doktorun adı da
Aaa Filiz Cebeci Kahraman'mı acaba? Kendisi Uzman doktordu Doçentlik için uğraşıyordu, gözlüklü bir doktor çok tatlı çok ilgili eğer aynı kişiden bahsediyorsak. Yalnız kendisini sürekli bulmak zor asistanları bakarsa kötü olur kendisini takip edin bir şekilde. Çok iyi doktordan bulmuşsunuz bence randevu. Ama dediğim gibi aynı kişiden bahsediyorsak eper :)
EVET OOO
asistan derken o doktorun kendisine randevu aldık
Normalde ona alıyorsunuz ama yerinde olmuyor bazen. Asistanları bakıyor ama inşallah orada olur
asistanlar mı bakıyor ki
insallah dojtorun ismi oydu valla siz nerden biliyorsunuz
Burhan hocanın öğrencilerinden :) benim yanımda çalışan birinin eşinin doktoru birkaç kere gittim gördüm birebir ama o zaman göztepedeydi. Şimdş gata ya geçmiş eski gata yani.
oww cok şanslıyım o zmaan umarım orada olur cok tedekkur ederim cogu kisi memnun asistanı olmasın yeter bana bayramdan sonra gideceğim insallah
Güzel haberlerinizi bekliyorum :)
umarım 🙏🏻
merhaba randevum yarın filiz hanımla bugun hastaneden aradılar. siz memnun kalmış mıydınız? ben çözüm bulamam diye korkuyorum batıklarım iyice yuzeye yakın zaten onlar bir sekilde gecer ama diger sivilce vb. sorunlarım icin korkuyorum mesela cogu doktor tavuk derisi falan diyip genetik iyilesmez der yollar tedirgin oldum baya randevu oncesi
Ben Filiz hanıma kendim için gitmedim, şirketten bir arkadaşımın eşini götürdük zamanında gayet ilgilenmişti ve çok bilgiliydi. Benim geçen sene bu zamanlar ellerim şişti yaralar oluştu onlarca hastaneye gittim kimse bir şey diyemedi sadece Cerrahpaşa'da size anlattığım doktor bunu buldu ve çare oldu. Sonradan öğrendim ki Profesör zaten tüm doktorların hocasıymış, adama saygıdan eğilip bükülüyorlardı. Sizde bir sonuç alamazsanız karamsarlığa kapılmayın. Mutlaka birden fazla doktora gidin. Ve bu kadar düşünceli olmayın, izleri kafaya takarak ruh sağlığınızı da bozmayın.
güzellik merkezleri yapar