Ben uzun suredir sivilce tedavisi goruyorum haplar kullandim kremler surdum sivilcelerim ne guzel azalmis 1-2 tane izden sikayetciydim neyse son 1 haftadar yuzumde sivilceleer cosmaya basladi ben onceden lorealin 6 mucizevi yagli sampuanini kullaniyodum gayet iyi anlasiyoduk. Fakat ben bu hafta dogal zeytin yagli birik mi ne marka olan bir sampuan bulddum onla devam ediyodum sac bakimima hani sacima iyi geliuodu ama boyle sivilcelerim cosmaya basladi felan gittim tras bicagimi degistirdim zaten hergun tras olan birisiyim. Arkomen aster shave kolonya kullaniyodum, losyonumuda degistirdim Nivea after shave balsam aldim hassas ciltler icin.
Evet burdan devam edelim ayrintiyi okumayanlar.
Bende 1 haftadir sivilce artisi var tedaviden sonra sivilceler tek tuk cikiyodu sikayetim azalmisti.
Ben bir aydirr gunde en az 3 haslanmis yumurta tuketiyorum.
Hergun dus alip tras olan birisiyim.
Sampuanim lorealin 6 mucizevi yagi olan bir sampuaniydi bitince evde doagl zeytin yagli bir sampuanla devam ettim 1 hafta kullandim.
1 hafta icinde
Sivilcelerim artis gostermeye basladi boyle nokta nokta kucuk sivilceler felan cikiyor. Bazende buyuk cikiyor arada.
Sebebi sampuan olabilir mi?
Zaten doktorum yagli yememi yasaklamisti, cildirm karma yagli bir cilt.
Tras bolgem disinda burnumda da sivilce cikti yani birde boyle kucuk nokta nokta sivilceler olusuyor.
Evet burdan devam edelim ayrintiyi okumayanlar.
Bende 1 haftadir sivilce artisi var tedaviden sonra sivilceler tek tuk cikiyodu sikayetim azalmisti.
Ben bir aydirr gunde en az 3 haslanmis yumurta tuketiyorum.
Hergun dus alip tras olan birisiyim.
Sampuanim lorealin 6 mucizevi yagi olan bir sampuaniydi bitince evde doagl zeytin yagli bir sampuanla devam ettim 1 hafta kullandim.
1 hafta icinde
Sivilcelerim artis gostermeye basladi boyle nokta nokta kucuk sivilceler felan cikiyor. Bazende buyuk cikiyor arada.
Sebebi sampuan olabilir mi?
Zaten doktorum yagli yememi yasaklamisti, cildirm karma yagli bir cilt.
Tras bolgem disinda burnumda da sivilce cikti yani birde boyle kucuk nokta nokta sivilceler olusuyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer