24-30 saat aç kalırsak ne olur?

Merhaba uzun zamandır diyetteyim toplam 10.600kg verdim en son dün öğle 12 de yemek yemiştim fakat o saaten sonra hiç bir şey canım istemedi karnım deli gibi gurulduyordu😆 ama neden bilmiyorum üzerimde açlığa dair Sadece guruldamaktı enerjimde gayet yerindeydi güzel hissediyordum ve ertesi günü oldu yani bu gün şu anda ben hayla hiç bir şey yemedim içmedim yani şu anda toplam 19-20 saatir hiç bir şey yemedim içmedim ama şu saaten sonra en az 24 saati doldurmadan da bir şey yemem su hariç çünki bu benim rekorum olacak bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bu rekoru yapacam 😂 bu arada her gün böyle değilim bu ilk oldu normal de ben açlığa dayanamayan insandım diyetten önce de her zaman yemek yerdim tok olsam bile illa bir şeyler atıştırırdım diyete başladığım günden beri güne çok zinde kalkıyorum ilk 2 hafta benim için çok zor geçse de şu anda hem sonuç aldım hem kendimi terbiye ediyorum hemde mutlu hissediyorum ben sadece 24-30 saat yemek yemezzsek vicudumuzda iç organlarımızda ne değişir öğrenmek istiyorum cidden merak sardı lütfen anlayan bilen yorum yapsın diğerlerini hiç okumayacam bile teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum
24-30 saat aç kalırsak ne olur?